Toto vlákno je primárně určeno pro vkládání ručního nářadí, pomůcek, lepidel a je zde možné i poradit radou a hlavně i postupem při modelaření. Nevkládejte stroje a přístoje, tiskárny, vrtačky atd. Ale budu rád a myslím i ostatní, když se zde objeví např. přípravky a různé vychytávky podobného druhu...
a začnu řezacími pilkami (objednáno z číny... alík)
skalpely, různé typy výměnných nožů č.10, 10A, 11 a větší č.23 atd. Je zapotřebí si dát pozor, že každé číslo nože může mít různou velikost upevňovacího mechanizmu (řešen nákup přes alík)
dále vkládám štětce (objednány z číny...alík) cenově okolo 1,8€ i s dopravou
set 3 ks (0,00,000) jsem s nimi spokojený a používám při tvorbě figurek
zde je všehochuť
a zde je vel 00, krásná špička
a zde 000... pro porovnání velikost proti palci
zde plynová pájka, byl to test... úspěšný test a jsem spokojen(mám různé pájky na dráty pistolovou a větší)
nejvíce používám tuto... funguje super , plnění plynem
Michale pastu zatím nepoužívám, používá asi 40 let toto... už ani nevím co to je za chemii?
Mrst, tá letovacia pasta sa asi volá Enmetol, tiež som ju používal, až kým som nevyskúšal alfa-cín. Je to cín z obsahom letovacej kyseliny, ktorý spojí prakticky včetko zletovateľné.
díky za info... možná bych to měl na tvou radu zkusit, ale znáš to ... máš furt čas a potom zjistíš, že sis to ještě nesehnal a v šuplíku máš ten enmetol, tak po něm šáhneš a zase letuješ...
kdyby se to jmenovalo eurmetol... tak to hodím do koše, protože to bude stát za prd...
díky za info, asi máš pravdu, protože mi to něco říká v podvěsku mozkovém