Zdar chlapy, od soboty jsem se pořádně nezastavil, tak píši až teď. Již minulý rok jsem navázal kontakt s kolegy z De, je škoda nespolupracovat, když to k nim mám tak blízko. Byl jsem tedy pozván na tuto akci do Erfurtu ( původně na celou dobu akce, bohužel jsem musel změnit plány

)a vyjeli jsme na otočku i s Vláďou. Na mě to udělalo veliký dojem (na takové akci v De jsem byl poprvé), ne jen velikost samotné akce, ale i co se týče různého prodeje modelářských potřeb ( měl jsem co dělat, abych nezačal nakupovat, v tu ránu by bylo 200 eur málo

). Co se týče naší plochy na ježdění byl to obrovský čtverec rozdělen na 4 kvadranty podle modelů, nicméně nebyl problém jezdit po celém prostoru, tak jsem rázem využil prostor, který byl uježden od větších modelů ( ať jsi v ČR nebo v De je hlína stejná a tak kamínky lezou do pásů). Co se týče naší spolupráce, tak si myslím že jsme na dobré cestě. Někteří němečtí kolegové dorazí v dubnu do Aše, v květnu do Lešan a ve hře je ještě jedna akce v Aši, ale o té teprve uvažuji. No a nás čeká nejspíš více denní akce v Erfurtu.

Doufám že do budoucna se naše spolupráce jen zlepší.
Bolek