Torro Panther Ausf.G

Odpovědět
solo
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
12
Lokalita: Poprad

Re: Torro Panther Ausf.G

Příspěvek od solo »

Ahoj Drejku.

Ak si si všimol,tak ako sa pridávajú ozubené kolieska do prevodoviek tak zase dvihnú otáčky motora.
A zase to nič nemení.

Čo sa týka prevodovky a pridanej prevodovky z vrtuľníka som zrušil celú jednu bočnicu(z vrtuľníka) na prevodovke a namontoval som to na prevodovku Taigen TG1202-S.
Jedna bočnica mi dovolila zúžiť prevodovku o nejaké 2 mm čo bol problém.
2 prevodovky už šlo uložiť vedľa seba.
To som spravil na Tigrovi 1.
Tak neviem aké sú rozdiely vo vnútri týchto 2.modelov v mm.Kdesi mám ešte fotky.

solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
13
Lokalita: Náchodsko

Příspěvek od PetrNC »

Průmyslová ocelová ozubená kolečka jdou koupit od modulu M0,5 výše. Dobře se upravují a ta s přímým ozubením se vyrábějí s odstupňováním po jednom zubu do určitého počtu zubů. Kola s šikmým ozubením na trhu jsou od modulu 1, jejich výběr je podstatně menší, cena je značně vyšší, ale jsou super .... :D
Zkus nad tím prosím pouvažovat. Pomaloběžné motory 540, převod na rozumné ježdění pak vyjde v celkovém poměru 35 - 40 : 1. Musí se to ale do tanku samozřejmě jejít, ale mně se to podařilo dát i do Hetzeru .....
Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
7
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Peťo, první zkusím tu méně komplikovanou cestu přes elektroniku........ty převodovky nechám až na konec, přeci jen je to už sofistikovaná záležitost kterou nemusím z hlediska výroby zvládnout. ahoj
PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
13
Lokalita: Náchodsko

Příspěvek od PetrNC »

Jasně, to je rozumný postup. Na ty převodovky Ti ale nabízím svoji pomoc ..... puffy
Odpovědět

Zpět na „Panther“