Drake píše: 07 lis 2020, 23:17
S olejama rád někdy na akci poradím, teď jsem dlouho nic nedělal tak jsem zase musel přijít na to jak jsem to kdysi dělal, ale myslím že se podařilo
Pánové měl bych dotaz, nejspíše to bude na Láďu (LK88), přemýšlím že bych na novějšího Panthera dodělal na kryt rozžhaveného výfuku takové to koleno které směřuje výfukové plyny za tank. Zatím tam mám jen ty roury zakončené dyfuzorem či co to je. Nemáte nápad z čeho ty kolena udělat?
...přemýšlím že bych na novějšího Panthera dodělal na kryt rozžhaveného výfuku takové to koleno které směřuje výfukové plyny za tank. Zatím tam mám jen ty roury zakončené dyfuzorem či co to je. Nemáte nápad z čeho ty kolena udělat?
Zdravím Solo, jde mi spíše o koleno na tu rouru s dyfuzorem, ta má průměr 14mm (na modelu), zkoušel jsem už silnější pružnou hadičku a její natvarování nad plamenem/horkým vzduchem, ale to nedopadlo nejlépe.
Doufám že se Láďa nebude zlobit že použiju jeho obrázek
Ohledně toho zakončení výfuku, chtěl bych to s kolenem jako je na levém výfuku Láďova Jagdpantheru, momentálně mám výfuky jako pravý výfuk Jagdpantheru.