Dostal jsem od organizátora info, že letos se Modelvíkend v Lužné u Rakovníka bohužel konat nebude z důvodu náročnosti, časového presu a nedostatku personálu.
Bylo to tam super -. Tedy byl jsem tam minimálně.
Je to tam státní a největší problémy a starosti jsou s personálmín zajištěním. To bylo zjevné i v Lešanech. Odpískali veškeré dynamické ukázky a byl jsem rád, že jsme se tam mohli sejít. Ale bylo i tak fajn .
Tak třeba za rok
Tak Zdenda byl rychlejší s příspěvkem o Lužné, akorát jsem ho šel psát. Bohužel jento tak, včera jsem dostal poslední info od pana Slepičky, že se modelvíkend ruší, bohužel celá ČD nostalgie je v částečném rozkladu, od oblastních historií až po Lužnou, tady tedy odůvodněno tím že už by to nestihli, ale jde spíše o přístup k celému Muzeu a tak, a zároveň Prachy nejsou, bohužel jsem se zrovna na tuto akci moc těšil, ale uvidíme co příští rok, po rozhovoru s panem slepičkou se příští rok nabízí i dve akce , ale uvidíme
Je to škoda, je to atraktivní místo. Tak snad se to v dobré obrátí a budeme tam moci za stejných podmínek ( spaní v lůžkových vozech, sprchy, atd. ), jezdit v budoucnu .....