Chci se s Vámi podělit o dnešní zkušenost Youtube mi odstranilo video z pakwagenem sdkfz251 a to z důvodu "propagace nadřazenosti rasy". Tak jestli už vadí i rc modely, podotýkám že žádná svastika tam nebyla a video je tam skoro rok.Tak se svět už opravdu v )(obrací. Podal jsem odvolání ,ale asi ze mě udělají fašistu a půjdu za katr
Naposledy upravil(a) pechy dne 28 bře 2025, 21:02, celkem upraveno 1 x.
No to si děláš pr...l! Co to tam je za hovada? To budem stavět Hakly a Tigery s rudejma vlajkama, aby se to někomu líbilo? To už tady bylo za komoušů a za třicet let to tady máme zpátky. To jsme teda pokročili za ty léta......................................
Mal som podobné upozornenie.
Na známu stránku s fotografiami Pinte...t sa mi objavila výzva že propagujem podobný obsah.
Išlo o fotku Otta Cariussa.
A ešte jednú fotku veliteľa Tigra 1 .Vlastne som ho ani nepoznal.Páčila sa mi ako vzor na naše figúrky.
Ináč boli to len stiahnuté fotografie z tejto stránky a ja som ich tam nedal.
Dali mi termín ak fotky neodstránim tak mi zmažú profil.
Tiež nechápem.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Pechy, já už tohle řešil asi před týdnem s Janem a Radovanem......taky mi smazali videa mějch Pantherů z důvodu propagace zakázaného hnutí a rasy.........kamarád ajťák říkal že to dělá IA a prostě jednou Tě vyhmátne. Jiné videa např. na kanále Panzer Archeology nezmizela............
Jen podotknu že ani na jednom z Pantherů jsem neměl žádnej "hákáč" ani znaky divizí elektrikářů, bo oba mám normal Wehrmacht........čili jen a pouze trámové kříže. Video z testu elektroniky Pantheru když ještě nebyl nakamuflovaný mi v kanále zůstalo, stejně tak třeba Sherman..........