Ale abych upřesnil (tak trochu technicky), co zamýšlím z pohledu ramen pojezdových kol na jejich následnému pérování.
Tak posílám fotky, jak to mám namyšlené.
Takhle vypadá zasunuté rameno pojezdového kola do korby, které není ničím jištěné prosti vysunutí:
a takhle je zajištěné plastovým dílkem proti vysunutí (jak vidno, tak plast brání vysunutí ramene díky výčnělkům na rameni)
no a na nakonec přijde další zasunutý plastový dílek, který omezí rozsah výkyvu ramene, aby se mi ramena hýbala v požadovaném úhlu -10 až -45°, tzn., aby se mi tlumiče ve spodní poloze nevysunuly víc, než je zdrávo:
Ono to není moc vidět, ale tenhle dílek zajišťuje, aby rameno pojezdového kola nemohlo vybočit mimo předem určené úhlové rozmezí, tzn. že v případě zvednutí modelu ze země se rameno nesklonilo dolů víc, než je potřeba a nevysunulo tlumič z jeho maximálního možného stavu, což by znamenalo, že bych musel po každém zvednutí modelu zasouvat tlumiče, tam, kam patří, což by bylo nemilé.
No a proto jsem nechal ty úchytové šroubky pouzder ramen tak dlouhé, abych je na konci mohl pojistit matičkou M2