A navíc jsem poznal další hromadu členů tohoto fóra
Ale do té válečné techniky jsem moc nezapadl

cit mas v ruce a plynule zastraveni ci rozjezd si udelas pakou, ale kdyz potrebujes vyrazit, tak proste jedes a zatim si stojimCuMeL píše: 20 zář 2020, 20:57 Jinak poznatky z Brna musím taky vyhodnotit. Např. rychlost jízdy je nízká, zatáčení taky není úplně v pořádku a co se týče brždění, tak musím dát za pravdu Kuldovi, který kdysi psal recenzi na Elmod Fusion Pro a Eco, že je třeba nastavit hodnoty tak, aby "kinder komando" nemělo šanci něco udělat s tímhle výtvorem. Lepší rychle zabrzdit a pádit pryč od nenechavých rukou![]()
jen technická - možná jsem to jen v textu špatně pochopil, ale pokud se týká rychlého "zaflekování", tak na Elmodu stačí páku dát do "kontra", tedy plnou výchylku proti směru aktuálního pohybu a potom tank intenzivně brzdí a nedojíždí jako při páce v neutrálu...sakulajda píše: 20 zář 2020, 21:23cit mas v ruce a plynule zastraveni ci rozjezd si udelas pakou, ale kdyz potrebujes vyrazit, tak proste jedes a zatim si stojimCuMeL píše: 20 zář 2020, 20:57 Jinak poznatky z Brna musím taky vyhodnotit. Např. rychlost jízdy je nízká, zatáčení taky není úplně v pořádku a co se týče brždění, tak musím dát za pravdu Kuldovi, který kdysi psal recenzi na Elmod Fusion Pro a Eco, že je třeba nastavit hodnoty tak, aby "kinder komando" nemělo šanci něco udělat s tímhle výtvorem. Lepší rychle zabrzdit a pádit pryč od nenechavých rukou![]()
)))
jinak sem ten stroj take sgoml na fleku a je to proste parada