Jak jinak

¨
Tak jsem se vrhl na poziční osvětlení na předním horním pancíři. Zatím jsem ve stádiu umístění na pancíři. otvory jsem navrtal a frézkou vybrousil do požadovaného úhlu zkosení pancíře. Abych dosáhl svislého postavení držáků osvětlení a jeho správné výšky, tak jsem zespodu pancíře připevnil klínek s otvory:
čímž jsem usoudil, že by bylo vhodné ty držáky osvětlení nechat zasunuté pouze samosvorně v tomto plastovém klínku, aby byla možná pozdější výměna diody i s držákem (kdyby náhodou odešla do křemíkového nebe).
No a takhle to bude vypadat seshora:
Zatím to vypadá nehezky. Jsou tam na diodách nasunuty smršťovací bužírky, abych mohl samostatně i s diodami držák nastříkat. Tak teď aspoň určují směr, kam bude dioda svítit. Dopředu jsem dal diodu zelenou a šikmo dozadu diodu červenou, jak to mám shlédnuto z fotografií
EDIT: Možná si někdo všimne, že držáky osvětlení jsou o něco větší, než by ve skutečnosti měly být. Vycházím z toho, že na modelu by měly být některé díly lehce zvětšeny, aby vynikly. Navíc jsem to poziční osvětlení udělal stejně veliké, aby odpovídalo velikostně ostatním držákům tzn. na věži a na zádi blatníků (a pochopitelně, aby se tam vešla dioda o průměru 3 mm

)