Míšo, moc děkuji za pochvalu, snažím se. Ale odezva od mé partnerky, když to viděla, byla: "Seberu Ti brejle, abys to neviděl!". Uffffff. A sebrala mi je
Snažím se, jako "mimozemšťan" (jak jste mě nazvali) v pozemských podmínkách používat pouze pozemské technologie a zkrátka bez brejlí to nejde. Stejně si budu muset koupit silnější. Už s těmito jsem viděl "prd". Ještě, že mám ve sklepě starší náhradní a Vietnamec není tak daleko, abych si koupil nové

(ale ona mi je vrátí

, páč mě miluje)
Tak aspoň tak, že jsem vytiskl součástky zadního světlometu (tiskárna naštěstí brýle nepotřebuje), co je na držáku pozičního osvětlení na věži a s náhradními brýlemi to snad nějak dám:
Tak se mi blíží konec všech "pididílků" na věži. Ještě ten samý světlomet je u poklopu střelce (pochopitelně s držákem) a pak 2 schránky nábojů pro NSV ráže 12,7 mm na pravé části věže, no samozřejmě dodělat hlavní světlomet, a můžu začít kompletovat celou věž. Jo ještě vlastně pár dílků na dýmovnice, ale to bude brnkačka.
Věž, jako takovou se pokouším dělat měřítkově a designově dost věrně a podrobně, protože věž je "očím pozorovatele" nejblíž a jakákoliv vada by byla na první pohled vidět. I když mám stále na mysli Milanovo metrové měřítko