zander píše:MiG-21 píše:Tak ať to nějak vyjde!Bohužel restauraci hotových RC modelů jsem nikdy neprováděl, takže ti asi neporadím.
![]()
Ať se daří!![]()
MiG
Copak ty seš zač? MIGu![]()
![]()
Psal jsem ti SZ
Doplň si profil.
Měj se
Michal
...Asi jezdič?

zander píše:MiG-21 píše:Tak ať to nějak vyjde!Bohužel restauraci hotových RC modelů jsem nikdy neprováděl, takže ti asi neporadím.
![]()
Ať se daří!![]()
MiG
Copak ty seš zač? MIGu![]()
![]()
Psal jsem ti SZ
Doplň si profil.
Měj se
Michal
Z odstupem času tvého příspěvku, se objevilo T34 od HL, Ale ten hýří mnoha nedostatky..Hlavně v tom ohledu, že je to model koncipovaný primárně k ježdění a neoplývá tak jemnými detaily jak tvůj model v originálu, který je motorizovaný bývalý statický, vitrínový model od Trumpetera. Navíc ta "fuga", jak popisuješ na něm není, což je velký nedostatek na typickém rysu téček. Ona tam má být a ve skutečnosti má kolem deseti centimetrů.Její důvod neznám, ale asi pomáhala cirkulaci vzduchu kolem motorudzordzi píše:Tak dnes dorazila dlho očakávaná zásielka T34. Vraj sa už pol roka nevyrábajú a dopredávajú sa posledné zásoby. tak to ma presvedčilo a kúpil som....
Musím povedat že som z tejto labilnej hračky sklamanýZdá sa mi tento model o polovicu menší oproti tigrovi alebo Bulldogovi. neviem či je to 1:16- na krabici to sice je ale nezdá sa mito.
Písali že tank má cca 4Kg a má ledvaj 1kg!!![]()
Model nedolieha -vzadu je strašná fuga nedoviera to nejak a celkovo je velmi krivý- aj veža všade odstáva v spojoch.... Vychýrená Pekná patina je len na veži a to iba biele nápisy- ostatné je len zazelenalý plast každý kúsek inej farby![]()
O ovládači už ani nehovorím, asi ho zajtra prejdem traktorom a ešte aj cúvnem aby mu bolo dost. Tak hnusný nechutný ovladač som ešte nevidel ani na tej najlacnejšej Tajvanskočínskovietnamskej hračke![]()
Takže čo sním?!?!- Rezat - šroubovat - a MOC investovat!!!!!!!!
takéto sú prvé dojmy z kúpy