Foto Lidic je z doby, kdy jsme si mohli všude vlézt a na všechno sáhnout. Zajímavostí je číslo věže. Kdo se tam pojede podívat, má námět. Kde je tank nyní nevím, neb se tísnit v davu za ohradníkem pro mě není

Tak tady jsem našel taky nějaké fotkyhousenka píše:https://housen.rajce.idnes.cz/Tank_Lidice
Foto Lidic je z doby, kdy jsme si mohli všude vlézt a na všechno sáhnout. Zajímavostí je číslo věže. Kdo se tam pojede podívat, má námět. Kde je tank nyní nevím, neb se tísnit v davu za ohradníkem promě není
to by mohl vědět MRST, on nám sice nějakou histori řikal, ale já to nějak vypustil z kebulehousenka píše:Zabýval se někdo z uživatelů fóra autenticitou tohoto exempláře?(tím dotazem se nechci nijak a nikoho dotknout). T-34/76 a zásahy by tomu nasvědčovali. Spíš by mě zajímala nějaká historie po jeho zasažení a kde se potuloval do jeho objevení se v Lešanech. Dík za info či odkazy
Kdysi o tomto typu vyšlo pojednání v Modeláři.Udajně se typ s touto věží zůčastnil bojů o Duklu. Tento typ stál též v Mělníku na podstavci. Inzeroval, že s tohoto města je hrdina Sovětského svazu- Otakar Jaroš.housenka píše:Zabýval se někdo z uživatelů fóra autenticitou tohoto exempláře?(tím dotazem se nechci nijak a nikoho dotknout). T-34/76 a zásahy by tomu nasvědčovali. Spíš by mě zajímala nějaká historie po jeho zasažení a kde se potuloval do jeho objevení se v Lešanech. Dík za info či odkazy