Jak to máš "nahoře u nejvyššího" domluvené s počasím na sobotu ?
Zatím jen chčije a chčije !!! Aktuální teplota venku 12,6 °C, vítr 9 km/h. Tolik ukazují údaje z meteostanice ve vedlejší dědině: http://www.meteotom.cz/aktualne.html
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 05 dub 2011, 19:12, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Taky doufám že počasí klapne o víkendu bylo krásně ale to jsem byl v pracovním procesu tak snad to vyjde i na volno a sraz aby jsme ty naše mazlíky po zimě pekně projeli
No s počasím je to divný.Každej den to na internetu mněnijou.Poslední předpověď 14 stupňů polojasno.
Bývá ale u nás tepleji než je předpověď.Jinak zaparkujem do altánu a budem řečnit.Věřím ale že to vyjde.
Potřebuji ale vědět přesně,kdo tedy přijede.Ať mohu nachystat pohoštění a pod.....
Kuldo,jestli mně slyšíš ,nemohl bys udělat tabulku,jakou jsi mněl ,když jsi sepisoval nákup v Asiatamu ?
Takovou presentační listinu.
Když by to šlo, rád bych ssebou vzal i mého dobrého kamaráda modeláře Petra z Hodonína. Když jsem před léty dělal do lodiček, byl jsem u něj pečený vařený a "bral rozumy". On je teď hlavně RC ponorkový, po tanku stále touží ale zatím se pro konkrétní typ nerozhodl. Dnes jsem u něj byl co se týká Mistrovství republiky v červnu a už vím, kdo by mi v Hodoníně mohl svařit vanu na tank z hliníku.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Když by to šlo, rád bych ssebou vzal i mého dobrého kamaráda modeláře Petra z Hodonína. Když jsem před léty dělal do lodiček, byl jsem u něj pečený vařený a "bral rozumy". On je teď hlavně RC ponorkový, po tanku stále touží ale zatím se pro konkrétní typ nerozhodl. Dnes jsem u něj byl co se týká Mistrovství republiky v červnu a už vím, kdo by mi v Hodoníně mohl svařit vanu na tank z hliníku.
Mohl by vzít sebou ponorku a prohnat trochu kapra Lojze.Případně nějakou pomalejší loď.