Konečně balíček skoro po 3 nedělích a jedné intervenci, ze strany dodavatele (po mém zásahu), se německá pošta rozhodla najít můj balíček a posunout ho do krajiny české (je mi jasné, že se blíží Vánoce, ale proč deklaruje DHL, že doručí do 3 dnů fakt netuším). A ejhle, už ho mám. Jinak Drejku, cesta německé a následně české pošty je příšerná.
Z Lipska to došlo do Chebu, pak do Ústí nad Labem a teprve potom to směřovalo ke mě na jih. No hrůza s doručováním. Tuším, že německá pošta bude obdobou té české.
Objednal jsem si kovová ramena pojezdových kol (i s ložisky), aby pasovala na zkrutné pružiny již dodané z Číny (taky to trvalo měsíc). Tak mám vše, co potřebuji.
A zapracoval jsem na 3D modelu nového uložení ramene (a snad i celkového odpružení) pojezdových kol, abych vylepšil jízdní vlastnosti mého modelu, zejména v těžším terénu:
Tímhle řešením ušetřím spoustu místa uvnitř tanku, protože zkrutné pružiny budou vně korby, a tím pádem můžu odstranit vnitřní pružiny. Moc mi pomohl Kocina svými fotkami svého originálního modelu (moc díky). Doufám, že po zkušebním výtisku sedla ramene pojezdového kola na 3D tiskárně to bude pasovat a budu moci, stejně jako Kocina, si měnit odpružení pojezdových kol pouze tím, že převrtám dírku, do které se zasouvá jeden zahnutý konec zkrutné pružiny.
P.S. Ještě to musím napasovat v 3D výkresu, aby mi seděly vzdálenosti pojezdového kola od korby, aby mi to sedělo na vodící a hnací kolo. Tak to bude ještě sranda.