Michale moc díky. Jedu dál s tím, že už vidím světlo na konci tunelu.
Dnes jsem dodělával (konečně) levou boční zábranu, jak s oblibou říkám záclonu. Byl to trošku vopruz, protože jsem zase skončil u špendlíkošroubků a navíc i špendlíkoosiček. Ale mám to.
Celá zábrana je snímatelná pro pozdější případné opravy. Je zašroubována vruty ke spodní části blatníku a pochopitelně zasahuje i do plastových částí schránek v horní části blatníku. Naštěstí mi žádnej neprolezl:
Trochu peklo bylo usazení a přilepení špendlíků (tentokrát o průměru 0,5 mm a délka se tentokrát zkrátila na 0,8 mm) v přední zaoblené části blatníku, protože jsem nemohl jít úplně dovnitř, jelikož zábrana je tam pouze zasouvací do drážky a vyčuhující špendlíky by tam asi překážely:
a tady z venku:
Nejhorší na tom je, že až to přestříkám barvou, tak ty špendlíky (aspoň doufám) budou vypadat stejně jako ty vytištěné na pokračující hraně blatníku, ale nebude vidět ta práce s tím
No a celkově to vypadá takto:
a takto:
Ještě mi tam vzadu vyčuhují špendlíky, kterými musím přichytit zadní zaoblenou část záclony.
Jinak spotřeba je naprosto šílená. Celkem jsem spotřeboval 5 špendlíků (z toho jsem 2 ztratil), ale asi nebudu uvažovat o změně tuhosti pružin