Moje řeč ... jen do nich...Barraka píše:Když to donedávna šlapalo bez problému, nevidim důvod proč by nemohlo zase....

Moje řeč ... jen do nich...Barraka píše:Když to donedávna šlapalo bez problému, nevidim důvod proč by nemohlo zase....
To samozřejmě ano , ale v našem měřítku to jsou zanedbatelné počty. Vemme třeba nějaký w*rezácký forum který má statisíce příspěvků, tisíce uživatelů a desítky uživatelů online - to pak rychlost ovlivňuje.sakulajda píše:záleží na vytíženosti serveru a kolik lidí se sem v danou chvíli snaží dostat
Jsem to asi přechválil,ještě chvilku a začnou mě padat kadeře do ksichtu.Barraka píše:To samozřejmě ano , ale v našem měřítku to jsou zanedbatelné počty. Vemme třeba nějaký w*rezácký forum který má statisíce příspěvků, tisíce uživatelů a desítky uživatelů online - to pak rychlost ovlivňuje.sakulajda píše:záleží na vytíženosti serveru a kolik lidí se sem v danou chvíli snaží dostat
NA IC maj problém a snad ho řešej. Teď jde o to, aby byli šikovnější a rychlejší než naše trpělivost.
Včera dopoledne to šlapalo dobře, navečer jsem se k tomu nedostal.
Uvidíme dále.
Kdo tě naviděl tak nepochopí ale máš pravdu že to je pořád na dvě věci Na H...o a na nic.baca píše:Jsem to asi přechválil,ještě chvilku a začnou mě padat kadeře do ksichtu.