Lešany 2025

honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
15
Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: Lešany 2025

Příspěvek od honza kadrmas »

Ahoj, také již v pořádku doma a vše vyloženo👍👊
Váš Šaryk
Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
7
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Tak lapím na letišti a nemám co na práci :lol: Letošní Lešany opět na vysoké úrovni, ono na ty první člověk jezdí víceméně kvůli kamarádům co neviděl přes zimu a pokecat si s lidmi se stejným koníčkem, což účel vždy plní. Letos byla část jakoby takového "tvrdého" jádra, i když hodně lidí chybělo, i noví lidé jako Patrik, doufám že se mu Lešany líbily a bude jezdit častěji a na modelaření časem nezanevře kvůli "jiným" zájmům mladé generace. Pařba v pátek super, jako člověk by nevěřil že kromě Kuldíka jsem z předchozích aktivit znal alespoň od vidění dost dalších tankistů :lol: :lol: Popilo se......do háje já vám ty lepidla snad budu muset vozit už v pětilitrovém kanystru, minimálně :lol: :lol: Spaní bylo málo a byla, jak je zvykem v prvních Lešanech, kosa jako kráva.....aspoň teda mě. Bohužel nikdo nechrápal, tak se nedalo vůbec spát.......bez kulisy Boubína mizejícího pod řetězovými pilami spáčů už prostě neumím usnout :lol: :lol: Tankodrom jsme měli skromný takovou nudličku, ale zase byla blízko lidem a oba naši "mašinfírové" se vyřádili, dětiček a maminek svezli teda hodně.......hlavně díky "dohazovači" Vláďovi, který by z fleku mohl pracovat pro kterýkoliv renovovaný dům erotických služeb (pro nás dříve narozené prostě bordel) kdekoliv v Evropě a navýšil by pošty zákazníků tak pětkrát minimálně "Paní, máme tu takovou akci, pokud půjdou děti samotné tak je to dvacet do kasičky a pokud pojedete s nimi tak je to zadarmo......" a maminky jezdily na vagonech jak o život........ ahoj Mno modelové ježdění bylo skromné......ale alespoň tři stroje byly vždy v pohybu, já vše odjezdil s novým Haklem a jsem velice spokojen, na jednu baterku řádit celej jízdní den, za mě super. Na lehčím terénu jízdní vlastnosti nadprůměrné, ale v písku špatné, nicméně to se dá omluvit a holt si budem muset vybírat trasy :) No pak přišel déšť a balení, to bylo poněkud dřívě protože s prvními kapkami zmizeli i lidé. Na druhou stranu jsem se dostal domů dřívě za což jsem byl rád. Každopádně za Humpolcem jsem chytil liják kde se pohodová jízda v pruzích přes tempomat s natagovaným autem přede mnou změnila v upocené držení volantu a mžourání na auta 50m přede mnou vynořující se ze clony deště........ale nakonec jsem v pohodě zakotvil doma. Takže pánové doufám že se sejdeme na tankovém dni a všem děkuji za příjemně strávenou sobotu.

P,S, jen ty moje Panthery už mě fakt serou ladím to od začátku co jsem s tankama začal a je to čím dál tím horší....... :'(
PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
13
Lokalita: Náchodsko

Příspěvek od PetrNC »

Drake to krásně napsal, jeho višňovka je už legendární a chci jemu a Shotkovi poděkovat za pomoc při znovuzproznění Bobiny ahoj ahoj

P.S. Pošli mi prosím foto vnitřku tanku a popis problémů, které s tím máš. Zkusíme něco vymyslet .......
Odpovědět

Zpět na „Lešany“