Lešany 2025
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 15
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: Lešany 2025
Tak lapím na letišti a nemám co na práci
Letošní Lešany opět na vysoké úrovni, ono na ty první člověk jezdí víceméně kvůli kamarádům co neviděl přes zimu a pokecat si s lidmi se stejným koníčkem, což účel vždy plní. Letos byla část jakoby takového "tvrdého" jádra, i když hodně lidí chybělo, i noví lidé jako Patrik, doufám že se mu Lešany líbily a bude jezdit častěji a na modelaření časem nezanevře kvůli "jiným" zájmům mladé generace. Pařba v pátek super, jako člověk by nevěřil že kromě Kuldíka jsem z předchozích aktivit znal alespoň od vidění dost dalších tankistů
Popilo se......do háje já vám ty lepidla snad budu muset vozit už v pětilitrovém kanystru, minimálně
Spaní bylo málo a byla, jak je zvykem v prvních Lešanech, kosa jako kráva.....aspoň teda mě. Bohužel nikdo nechrápal, tak se nedalo vůbec spát.......bez kulisy Boubína mizejícího pod řetězovými pilami spáčů už prostě neumím usnout
Tankodrom jsme měli skromný takovou nudličku, ale zase byla blízko lidem a oba naši "mašinfírové" se vyřádili, dětiček a maminek svezli teda hodně.......hlavně díky "dohazovači" Vláďovi, který by z fleku mohl pracovat pro kterýkoliv renovovaný dům erotických služeb (pro nás dříve narozené prostě bordel) kdekoliv v Evropě a navýšil by pošty zákazníků tak pětkrát minimálně "Paní, máme tu takovou akci, pokud půjdou děti samotné tak je to dvacet do kasičky a pokud pojedete s nimi tak je to zadarmo......" a maminky jezdily na vagonech jak o život........
Mno modelové ježdění bylo skromné......ale alespoň tři stroje byly vždy v pohybu, já vše odjezdil s novým Haklem a jsem velice spokojen, na jednu baterku řádit celej jízdní den, za mě super. Na lehčím terénu jízdní vlastnosti nadprůměrné, ale v písku špatné, nicméně to se dá omluvit a holt si budem muset vybírat trasy
No pak přišel déšť a balení, to bylo poněkud dřívě protože s prvními kapkami zmizeli i lidé. Na druhou stranu jsem se dostal domů dřívě za což jsem byl rád. Každopádně za Humpolcem jsem chytil liják kde se pohodová jízda v pruzích přes tempomat s natagovaným autem přede mnou změnila v upocené držení volantu a mžourání na auta 50m přede mnou vynořující se ze clony deště........ale nakonec jsem v pohodě zakotvil doma. Takže pánové doufám že se sejdeme na tankovém dni a všem děkuji za příjemně strávenou sobotu.
P,S, jen ty moje Panthery už mě fakt serou ladím to od začátku co jsem s tankama začal a je to čím dál tím horší.......

P,S, jen ty moje Panthery už mě fakt serou ladím to od začátku co jsem s tankama začal a je to čím dál tím horší.......

Re: Lešany 2025
Drake to krásně napsal, jeho višňovka je už legendární a chci jemu a Shotkovi poděkovat za pomoc při znovuzproznění Bobiny
P.S. Pošli mi prosím foto vnitřku tanku a popis problémů, které s tím máš. Zkusíme něco vymyslet .......

P.S. Pošli mi prosím foto vnitřku tanku a popis problémů, které s tím máš. Zkusíme něco vymyslet .......