Sylva píše:Zdravím, mám možná hloupý dotaz.
Měl bych mít na svém tigrovi převodovky 3:1. Jak jsem se na ně blíže díval, tak jsem si všiml, že jednotlivá ozubená kola mají s hřídelí dost velkou vůli (v posuvu do boků) a tím pádem na sebe vzájemně doléhají třeba jen 1/4 své šíře. Myslí te si, že by stálo zato jednotlivé hřídele s ozubenými koly vypodložit, tak, aby na sebe doléhaly pokud možno co největší plochou?
Díky za info Ivo

.
Mimo jiné ta axiální vůle rovněž zapřičiňuje vzájemné doteky kol, která do sebe zrovna nezabírají (běží jen vedle sebe) a škrtají okraji zubů o sebe, což vydává nepříjemné zvuky a tvorbu kaše z otěru. Ono ty vůle nejsou jen axiální , ale i radiální, takže jak tank zabere, vše zajede do nejvzdálenějších možných míst v uložení, kola o sebe zabírají jen vrcholy zubů a pomalinku se zadělává na jistý konec. Kromě toho někdy je kolečko na hřídel naraženo mimo střed a tvoří v podstatě ozubenou vačku (toto byla má závada, převody odešli po 3 týdnech ježdění po rovině)

Zkus to vypodložit proti posuvu. Ale radiální (popřípadě i axiální) vůle vyřešíš jedině výrobou nových pouzder s minimální tolerancí vúči stávajícím hřídelkám, ale pokud to není tvoje parketa a dal by si to někým udělat, raději vol levnější způsob koupí řádných převodů...Všem vždy radím, aby si raději koupili tank celý v plastu za pár babek, chvíli si ho užili a prachy které by vyhodili za kovový pseudotunnig (cca 1000 kč) posluží jako slušný základ na dokupování kvalitních věcí.

nejde li o život, jde o hov .......