Tak jsem konečně obdržel z Anglie systém zákluzu a náměru kanonu. Měl jsem z toho trochu strach, ale nakonec to došlo všechno v pořádku. Tak jsem to přeměřil a zakreslil, takže můžu přetvořit původní záměr. Zapracuji do věže i futra na ložiska od Ivana. Moc velké díky za inspiraci. Sice v Solidworks nedělám, ale umím to převést na STL na následně importovat do FreeCADu, ve kterém dělám. Tvůrci mi však s tím FreeCADem dali, co proto. Povýšili verzi a všechno, co jsem vytvořil je mi k ničemu a prakticky to můžu předělat. Nicméně zase výhody nové verze jsou nepochybné. Občas to sice spadne, ale už to dělá věci, které se blíží drahým konkurentům. Tak se chci podělit z tepla svého obýváku o obrázek systému náměru a zákluzu. Jakmile to klapne, tak se zavřu do sklepa a budu tvořit. Co je potěšitelné, tak by se to mělo do věže kompletně vejít a místo původního systému náměru od TAIGENa mi zbude prostor, který mohu do budoucna nějak využít. Přemýšlel jsem o systému stabilizace kanonu a věže. Na Youtube jsem viděl videa, že to jde, ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Poradí někdo? Teda zatím to nespěchá, nemůžu říct, že bych se nudil, ale do budoucna by se to mohlo aplikovat a na případných srazech bych s takovouto funkcionalitou mohl teoreticky bodovat
Takže slíbený obrázek: