V šestnáctině jsem ještě zimmerit nedělal, ale se solidním výsledkem jsem to už zkoušel ve čtvrtce.......základ byl dvousložkový tamiya tmel (klasický miliput možná bude i lepší)a vzor jsem dělal žiletkovou pilkou kterou jsem použil jako tvarovou stěrku. Každopádně na youtube určitě bude spousta nápadů já odtamtud taky čerpal. Heslo How to make zimmerit třeba.
Ahoj Vítku,
Vychazej z technologie....., byly to snad piliny s cementem.... ukazoval jsem to original pasty v Lešanech a nanášeli to jako zedníci zednickou lžící. Takže ja pouzivam plochy šroubovák, který nemá moc širokou fazetku.
Tou pilkou bych to mohl zkusit, mám jednu s hrubšími zuby, šroubovák je taky dobrý nápad, díky , nebo mi ještě Dan poradil dělat to z plíšku upnutem ve skalpelu
jestli ti to pomůže, tak si s tím nedělej moc vědu... toto je originál zimmeritu z muzea v NL, kde tento Panther dostal šupu na zadní kolo (myslím 101. tanková) a já bych odhadl, že to dělali špachtlí jakou nanášíš lepidlo pod dlaždice a potom to jenom škrábli z vrchu dolů vertikálně... zde detail