[quote="Peca"]Díky Ivo,
rád slyším, aspoň druhý pokus se líbí

...dneska jsem dodělal čelo,ale bohužel ještě týden budu čekat na kovovou vanu, takže jednak dodělám čelo vany...to bude rychlý a pak nevím,jestli s tou novou vanou přijde i ta týlová část,kde jsou ty filtry atd...podle fotek na beami to vypadá,že asi přijde i ta...takže zatím se nepouštím do dalšího zimmeritu
Dneska jsem konečně vyřešil zadní hadice vedoucí od filtrů....dlouho jsem nemohl najít nějaký materiál,který by byl vyhovující a vypadal jako hadice...až jsem narazil v garáži na gumicuk o správném průměru

. Pak sem řešil jak to udělat,aby se daly o filtrů lehce odendat...a to jsem vyřešil pomocí trnu z hrebíku,které jsem nahral a zarazil do těch plastových kolínek a gumicuk na ne jen napíchu a je to
Potom si říkám,jak nejlépe udělat kratší anténu a z jakého materiálu a jak dlouhá vlastně v měřítku 1:16 má být....no a pak jestli bude dostačující pro příjem sygnálu. Neví někdo?
http://imgshack.cz/images/77428913193022861442.jpg
Jestli mohu poradit s hadicema, tak já upravil ty původní tak, že jsem je navlékl na silný drát cca 4,5 mm a rezavýn plochým pilníkem je opilovával a pootáčel, až se opiloval celý povrch. Z lesklých hadiček se staly v ten moment matné a rzí (jakoby steřelé) napodobeniny skutečných. Dokonce vznikl na povrchu i vzájemně se křížící vzor zavulkanizované tkaniny...Deset minut a hadice jak z asiatamu...

nejde li o život, jde o hov .......