Jenže to moje ježdění se s nedá s tím tvým vůbec srovnat.Já nenajezdím za rok,to co ty za měsíc.

No možná ani to nebalcin píše:![]()
..To je fakt..To co ty máš Peťo s tvojim tankem naježděné dopředu,tak to já mám s mojim tankem odcouvaný dozadu...Znáš to,že???
.... A mám ted v tigru,nový černý,ocelový a frézovaný převodovky v kuličkových ložiskách a ted je to ten pravý šepot a jízda...
![]()
..Převodovka mě odešla do věčných lovišt u Milana na srazu,tak jsem musel koupit novou a už jsem koupil tuto,pořádnou...
To máš pravdubalcin píše:..Peťo,ale teď přemýšlím nad těma originál napínákama,že,když jsou natvrdo,tak jak jsou,tak při zatáčení v hlíně a písku,musí ty zadní napínací kola dostávat zabrat,jako prase,když se ani nepohnou dopředu,aby trochu povolil pás,musí to být velký nápor na tu osku a rameno,než když já to udělám na tu pružinu a při zatáčení a rozjezdech do kopce,se mě krásně zadní kolo pohne dopředu,tím nádherně propérne a pás se uvolní a není na to zadní kolo a osku,takový velký tlak a nápor...Aby se časem to napínací rameno a kolo,tím náporem,co na něho při zatáčení vzniká a ono se nepohne ani trochu dopředu,aby se pás trochu uvolnil,aby se nevyhlo a potom ti to kolo nečmajdalo..