Uploaded with ImageShack.us

Ahoj,hnací kola z kovu moc nepasovalyčížan píše:Zdarec,
máš to pěkný, zhruba tak to mám v plánu taky. Ale nemám tolik času, takže ..............
Jak ti pasují kovová hnací kola na hřídele převodovky 1:4? mě tam prostě nejdou. Hřídel stejně potřebuje přibrousit kvůli ložisku, je o něco málo víc než 8mm. Tak uvidíme.
Držím palec.
čížan
Ahoj,zdají se trochu lepší,než kov.originál,pomalejší určitě budou,mají navíc jedno oz.kolo s převod. poměrem 1:4.Je to provedením asi jako 1:3,co se normálně používají.Zatím je vše ve stavbě,tak jízdní zkoušky asi příští víkend.Vše se dozvíte zde na fóru.Snad se mi to podaří nějak rozchodit.Tak zatím čau a tankům zdarVojtiš píše:Čau Martine, chci také koupit nějaké podobné převodovky, tak sem se tě chtěl zeptat jak jsou kvalitní, nejsou ty ozubená kola nějaký blato? a jsou dost pomalé dík Vojtiš.
Díkypajak7 píše:Jsem moc zvědav na tu vanu já už mám taky asi půl roku cosi naohýbané jen se nemohu dokopat k další realizaci ,chci jít do torzních tyčí tak uvidíme co se ztoho vyklube až začnu i já .
Jinak držím palce a ať vydrží nadšení![]()
![]()
Pancíři zdar!Zítra snad nějaké bude,zrovna na tom ještě makám.Trochu si musím ještě pohrát s bočnicema,spodní část vany s deskou převodovky již osazena.honza kadrmas píše:Už se těším na foto!