Šarmantni copata slečno lepši misto na foceni asi nemam, ložnice modelum zapovězena,obyvaci pokoj take balkon plny kětin-kralovstvi me pani tak se musim spokojit z modelařskym stolem nebo kuchyní.Potom už jedině jit před dum -tedy na naměsti v centru Ostravy ale jsou tam menšinovi nenechavci tak bych nejspiš neměl co fotit.A malem jsem zapoměl mame tady ještě parčik jen je pořad obsazen tak je to jen pro
Pane tak toto je super stroj a o stavbě ani nemluvím a fotky super mám rád fotky z prostředí dílny kde se model rodí .
Každý hold nemodelaří proto aby se zúčastnil o fotografii roku.
jak píše Paják, na stroji to neubere kráse, naopak, je to prostředí takové nakouknutí pod pokličku, já třeba takový koutek a tolika výbavy jako ty ani nemám(koukám jen těch štětečků a všeho )....takže , takové povedené modely klidně necht se fotí na stole v koutku , v dílnách a garážích, člověk alespoň vidí jak na tom kdo je i po této stránce
Súhlásim s názorom,že ak niekto fotí počas práce, tak nebude všetko odkladať.Snáď lepšie nasvietiť model.Nie bleskom.Pre ostatných je zvedavosť na mieste,kde kto tvorí.Nie všeci majú profi podmienky a tak sa porovnáva.Ináč pekné.solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Přeji hezky den ,jsem rad že se libi až se .Jinak z cedulkama PSH dělam nejraději. No a k těm pracovnim podminkam moc toho doma nemam, jen zakladni vybaveni a ten stul je spiš kitařsky.Soustruh a frezku snad někdy v budoucnu