Koukni do sekce Tiger na Tiger I late tam jsem zimmerit tvořil...

V tomhle souhlasim s MilanemMilan píše:Mě se nejvíc osvědčil tmel od Asiatamu.Je levnej,na vodní bázi a je ho hodně za málo peněz.Moc dobře se s ním dělá.Od tamyie je ho málo a je drahej.Také rychleji tuhne.Doporučuji.
Tak úplná pravdy to taky není.Jarin píše:To taky souhlas s tmelem s Asiatamu ale to chce při větší objednávce protože jak víme asiatam má palbu za poštovný a kolega myslím hledal dostupný tmel který se dá sehnat tady...Ale jinak výsledek super
No tady jsem ho právě koupil taky, jinde jsem ho nesehnal, a právě tady jsem na něj 2x čekal.Ody píše:Já jsem použil na zimmerit Magic Sculp a v ČR jsem ho koupil tady:
http://www.modelbox.cz/product_info.php ... ts_id=7653
Jedná se o čtvrtkilové balení a pracovalo se mi s ním dobře.
Tak jestli je ten z Asiatamu stejnej, tak je to zajímavá altarnativa - někdy též vyzkouším. Ještě malá odbočka k tomu Asiatamu - jak změnili vzhled stránek, nedaří se mi přihlásit k mému účtu, zvolil jsem i možnost zaslat znovu heslo na email, ale přišlo prdlajs. Zkusmo jsem koukal na novou registraci účtu a překvapilo mne, že jedinou položkou ve výběru země zákazníka je "Germany". Máte někdo podobné problémy? Nevíte co tam vyvádějí?zander píše:
No tady jsem ho právě koupil taky, jinde jsem ho nesehnal, a právě tady jsem na něj 2x čekal.![]()
![]()
Neměli ho skladem, i když to tam měli psáno.
Tak asi tak.
Michal
PS a pracuje se s ním stejně jak s tím od Asiatamu, je mu hodně podobnej/taky dvousložkovej a je i podobně cítit/, takže používám stejný pracovní postup, jak jsem popsal výše.