PardubiceFriends fest 2026 8.8. - Pardubice

PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Náchodsko
Stav: Online

Re: Friends fest 2026 8.8. - Pardubice

Příspěvek od PetrNC »

Ahoj Bolku,

připiš prosím ke mně +1. Kamarád už s námi na některých akcích byl, ale ještě nemá vyřízenou registraci zde na fóru.

Autor tématu
hranicak11
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
12
Lokalita: Krásná u Aše
Stav: Offline

Příspěvek od hranicak11 »

Ok

Autor tématu
hranicak11
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
12
Lokalita: Krásná u Aše

Příspěvek od hranicak11 »

Ahoj tak akce je již minulostí, myslím si že i přes technické problémy to bylo vcelku fajn. Máme opět kladné reakce od pořadatele a počítá s námi i na příští rok.
Děkuji všem zúčastněným, nebudu to brát úplně jmenovitě bo do příprav, úklidu a během akce všichni fungovali na 100%.
Bylo to fajn a těším se na příště!
Foto vložím později.

Díky

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
9
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Bolku mě kolikrát zaráží jak na takovou dobrou akci chodí tak málo lidí, jsou tam pěkný akce, dobrý jídlo apod. a přitom účast malá i když dle mě bylo víc lidí než loni, ale asi jak jsi říkal že se v ten víkend kryje mnohem víc akcí tak se lidi prostě ředí mezi ně. Já se omlouvám že jsme moc nepomohli, ale vstávali jsme kolem třetí a domů jsme dojeli kolem desáté (milan) a v jedenáct (já). Když tak musíme ještě trochu dopředu zamakat na scénáři a alespoň ho jednou celý sjet společně.......jinak vtipný jak se nám vše podělalo, od pyrotechniky až po průběh, u nás je na to přísloví na posraného i hajzl spadne :lol: Ale dělali jsme to poprvé, příště to bude lepší ahoj Škoda že nešlo moc pokecat, celý den jsme jezdili a pak se rozjel ten koncert.......potřeboval jsem probrat s Tebou řezání hakla a s Petrem převodovku......no necháme to na Lešany tam to bude vhodnější a bez hluku cool Jinak moc díky za organizaci zvládli jste to dobře a doufám že příští rok se zase uvidíme. ahoj
Odpovědět

Zpět na „Pardubice“