PantherPanther G - Torro

Odpovědět

Autor tématu
Peca
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13
Lokalita: Trutnov, Liberec
Stav: Offline

Panther G - Torro

Příspěvek od Peca »

ahoj
Tak po letech zdravím tankáni, zatoužil jsem opět po nějakém stroji a objednal jsem dnes Panthera G pro verze od Torro -IR verze nelakovaný. Tak jsem zvědav co do třetice přijde za kočku :roll:

Máte s ním někdo čerstvou zkušenost? Jsem zvědav jak to bude rychle jezdit apod. Vlastně mám jen hrubou představu co dodělat a předělat :-)...vím jen že chci tu ambush camo, ale nemám ani šablony nebo vzory.

Když něco vytvořím, tak přidám foto.

ahoj

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
8
Lokalita: Kyjov

Re: Panther G - Torro

Příspěvek od Drake »

Hoj, Panther od Torra byl můj první tank. Stačí mrknout na vlákno v Pantherech. V zásadě po deseti letech je na něm původní jen vršek korby (notně upravený) a zadní část věže.

Autor tématu
Peca
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13
Lokalita: Trutnov, Liberec

Příspěvek od Peca »

Tak tank včera dorazil:)…je to předčasný, koukal jsem i na kamufláže,máte někdo pohledy ze všech stran na ambush camo? Nějak to moc nemužu nikde najít na internetu,jen něco málo. Díky 🫶🍀

A Jinak v tom tvém vlákně se mi neukazují fotky :-/

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
8
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Jj též koukám že zmizely fotky, já tam nějaké zase dám až bude čas a nálada, ale ne už celou stavbu bo to jsou desítky fotek za ty roky. Jinak camo.......dneska bohužel skoro žádný třípohledový detailní ke konkrétním strojům nenajdeš. Já mám Panthery dělané podle dvou kusů co zůstaly zničené v okolí Vyškova, jsou fota prakticky jen z jedné strany popř zepředu a zbytek kamufláže je bohužel na fantazii. Jinak na FB je několik klubů a autorů kteří mají hodně velký archiv fotek. Začal jsem s Panzer archeology a už mám ve sledování snad desítku dalších lidí.
Odpovědět

Zpět na „Panther“