Ahoj všichni,
mám po roce nový přírůstek o který se chci podělit. Tento web tedy je vrcholně uživatelsky nevstřícný. Alespoň pro nás starší. No, snad níže uvedený odkaz bude fungovat.
Jsou tam obrázky Stugu III provedení G z úplně poslední verze - včetně spřaženého kulometu v "prasečí hlavě". Je to konverze stavebnice Trumpeter a mechaniky a elektroniky Heng Long. Jedná se o neznámou jednotku a má se jednat o rok 1945. Barevná pole na základ byla patrně provedena v polnívích podmínkách koštětem a podle toho vypadají... Vzhledem k tomu, že takovou přestavbu standardně nabízeného RC modelu jsem plánoval delší dobu a sháněl dílčí komponenty, mám teď nepotřebné přebytky oné "prasečí hlavy", "zavazadlové zahrádky" na korbu (krátká spíše pro Pz. III), kulometné hnízdo na korbu (Stg. III, Hetzer).
https://www.rajce.idnes.cz/georgrucker/ ... iii-ausf-g
Stug III Ausf. G, poslední verze
-
- Lokalita: Náchodská, Trutnov
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Stug III Ausf. G, poslední verze
No nevím proč by měl být uživatelsky nevstřícný...Ale zpět k modelu.popřemýšlel bych trochu o čistotě stavby a barevném provedení. Nepřijde mi že by barvy byli ve skutečnosti takhle přes sebe a asi by to sneslo i trochu patiny takhle vypadá jak z fabriky...Já osobně na fotky požívám imageshack,sice je za peníze ale 60Kč měsíčně se dá a fotky jsou rovnou v příspěvku
Kingtiger Sd.kfz. 182
-
- Lokalita: Náchodská, Trutnov
Ahoj, díky za reakci. Zbarvení je podle předlohy. Jak jsem psal. Vícebarevné kamufláže z výroby v tomto období už opět u nových strojů nebyly. U patinování jsem se už před spoustou let naučil střídmosti a také něco nechávám na provoz. Tak se na stroj postupně dostane trochu opotřebení pásů, kol, obručí, nějaký prach a stopy bláta. Kdysi jsem se pokoušel i o nějaké opotřebení bojem, ale výsledek nebyl nic moc. To mi zkratka nejde
.
Vkládání obrázků by opravdu mělo být jednoduší. Ta tlačítka z lišty mi nefungují a prosté přetahování také nejde.
Hezký večer a zbytek víkendu.

Vkládání obrázků by opravdu mělo být jednoduší. Ta tlačítka z lišty mi nefungují a prosté přetahování také nejde.
Hezký večer a zbytek víkendu.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Do fora přímo vkládat nejdou pouze rajče nebo jako já používám Imageshack..
Kingtiger Sd.kfz. 182