Ahoj,zase chvílka času,tak pomalu pokračuju.Z hlinílu jsem udělal propoj návěs-tahač a obkládám to plastem,teď budu mít týden nucené staré dovolené tak doufám,že stavba bude odsýpat rychleji
Ahoj,podařilo se mě zprovoznit RC soupravu,sice jenom na 90% z toho co jsem chtěl,ale su spokojený i stím.Nechcu ju odstřelit,jak se mě pédařilo i s obyčejným WPL.Jeden večer jsem strávil s papírem,pravítkem akružítkem a udelal jsem hydrauliku na ovládání nájezdových ramp.Ještě to trochu doladím a když ne tak to zůstane tak jak to je.
Ahoj,návěs je konečně dodělaný,ještě dám lanko s háčkem na vrátek na rezervy.Povrchovka s pískem se bude dělat až spolu s návěsem,protože je z toho nehorázný bordel.Teď se s ohledem na volno v práci vrhnu na dodělání tahače.
Ahoj,kabina je konečně hotová,teď dat dovnitř elektroniku a vydrátovat.Na podvozek ještě namontovat navijáky,jeden bude funkční druhý ne protože mě chybí kanál na vysílači a aby jeli oba současně je blbost a nevím jestli bych neodstřelil příjímač.Pak udělám nějakou kapotáž,bedny,výfuk a může jít do lakovny.