PS
ja si myslím že 4 silné neodymové magnety spoľahlivo vežu udržia
všetko pokial to bude možne treba namontovať na spodný diel veže a vrchnú časť prikladať na magnety
Dík, byla to spíš nutnost, aby to fungovalo trochu spolehlivě, protože ten ozubený věnec je poměrně tenký, abych ho dostal do mezery pod věž a asi bude trochu pružit. To rameno by mělo pochytat ty případné odchylky. Jinak ale to není nic nového pod sluncem, jen na provedení jsem použil rameno s kvalitním ložiskem ze starého vysloužilého disku, takže se to otáčí luxusně přesně a snadno. Kdyby byl zájem, můžu případně nafotit víc...scoutT34 píše:ten napad s pohyblivým ramienkom je fakt super
PS
ja si myslím že 4 silné neodymové magnety spoľahlivo vežu udržia
všetko pokial to bude možne treba namontovať na spodný diel veže a vrchnú časť prikladať na magnety
jojo, tak nějak to mám taky zhruba vymyšlený sousede, akorát ten šroub bych dal spíš ze spodní strany toho nosníku...LK88 píše:neslo by jak mas ten nosnik zakluzu laufu az na konec veze, dat sroub dlouhy skrz ten nosnik + matku , a ten dlouhy sroub ze by ti vysel do velitelske vezicky , a v ni treba malou kridlovkou stahnout k sobe obe casti veze? nebo nekam do vetraku? nevim jak to vypada v tve vezi -vezicky atd, ale ja bych sel nejakou takovou cestou asi