Pechy a jakou verzi jsis opatřil ? Tu s tím kovem, nebo v plastu? Jak budeš mít čas, tak dej nějaké další info, případně foto.
Díky a mnoho zdaru, čus Ivo

Ody píše:Na této stránce je vidět vnitřek nové T-34/85 Heng Long a také jednoduchá úprava pro snížení výšky odpružení:
http://www.philslittleworld.webspace.vi ... 85_hl.html
poklop v základu sice funguje, ale naprosto nesmyslně se otvírá...Dvě křídla, každý se svým pantempechy píše:potíže z vysokým podvozkem jde řešit zcela snadno .Problém je v tom že jsou použity dost silné pružiny,které budou pružit snad jen z cihlou na tanku. Já jsem to vyřešil navrtáním nové díry a pružina tak nemá takovou sílu a kola pěkně sednou a pěkně kopírují terén. Nafotím a dám sem fotku o co se vlastně jedná.
Jinak mě se tank líbí dělám zákluz hlavně atd. Pěkný je vyklápěcí poklop řidiče už v základu ,mám figurku připravenou jen si tam sednout. Jinak napínák pásu je tam také sice jednoduchý plastový ale účel to splní.
Co jsem neviděl neexistuje .spitfiremk1 píše: poklop v základu sice funguje, ale naprosto nesmyslně se otvírá...Dvě křídla, každý se svým pantem...Absolutní nesmysl...Panty jsou dva a to zrovna v dělící rovině HL poklopu a otvírá se jen ta zadní polovina v tomto místě, směrem nahoru-vpřed..
Ta první půlka s periskopem je napevno. Navíc celá sestava stropu věžičky s půlpoklopem, se v originálu otáčí kolem dokola na věnci, ale to jsem neřešil ani u Torra. Mrkni na jakoukoliv fotku téčka s velitelem na věži a uvidíš sám..
pajak7 píše:Co jsem neviděl neexistuje .spitfiremk1 píše: poklop v základu sice funguje, ale naprosto nesmyslně se otvírá...Dvě křídla, každý se svým pantem...Absolutní nesmysl...Panty jsou dva a to zrovna v dělící rovině HL poklopu a otvírá se jen ta zadní polovina v tomto místě, směrem nahoru-vpřed..
Ta první půlka s periskopem je napevno. Navíc celá sestava stropu věžičky s půlpoklopem, se v originálu otáčí kolem dokola na věnci, ale to jsem neřešil ani u Torra. Mrkni na jakoukoliv fotku téčka s velitelem na věži a uvidíš sám..
Ale jo existuje a nesmysl to není viz obrázky:
poklopy jsou minimálně dva druhy a to raná verze převzatá z T-34/76
A potom již ta co tu byla popsána:
jestli jsou i další netuším je to ale možné.
pechy píše:No ja tam psal o poklopu ridice a ne velitele . Velitelska vez by mela odpovidat na jaro 1944