Mé ZTZ 99 MTB od HL

Odpovědět
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16
Lokalita: Letonice u Bučovic

Mé ZTZ 99 MTB od HL

Příspěvek od Tankysta »

Zdravím Kolegové.
V loni roku 2024 jsem si pořídil tento tank z důvodu použití kol na jiný projekt. Bohužel po rozbalení krabice a měření vše dopadlo jinak. Přišla rozborka a elektroniku jsem dal jinou a to tu 6.0 HL a celé to tak nějak přepracoval. Né vše jsem zanechal a jen tu elektroniku a výdechy nad motorem předělal možná i nějaký ten detail odpružení ale rok je na mne dlouhá doba :lol: .
A nakonec (to asi není konec) jsem to celé dal do jiné barvy a to po hledání na guglu a zjištování jak to ten čínan vlastně má v tom jejich parku protože je to výroba jen pro jejich zbrojení a ven nejde nic. Stejně je to parodie na tanky Sovětské výroby a prostě jejich kopie toho co chtěli ve výzbroji dle winkpédie a jiných zjištování a stejně je to jen ve směs plné otazníků ???? .
Pokud se mi sem z notase podaří dát fotky tak uvidíte něco co stejně není dokonalé, doladěné a spí v krabici stejně jako ostatní tanky co jsem roku leta páně 2024 nejen pořídil ale jeden i dostal od milé polovičky ke kulatinám. Jo pamatuji že myslím ke třicátým :lol: Bohužel se holka netrefila ale to bude pro jinou sekci modelové řady. Tak mi držte palce ad se ty fotky podaří sem dostat?
Zdraví tankista
Naposledy upravil(a) Tankysta dne 21 bře 2025, 09:34, celkem upraveno 1 x.
Plastikové modely + Rc bojová technika 2 s.v. a jiné
Radek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
16
Lokalita: Hostětín

Re: Mé ZTZ 99 MTB od HL

Příspěvek od Radek »

I z tohoto tanku můžeš vykřesat něco pěkného. Je jasné, že základ to má v ruských tancích, ale proč nevyužít něco, u čeho je ověřeno, že to funguje. K tomu tanku může existovat na Aliexpesu dost tuningových dílů. Čínské děcka si asi hrají s čínským tankem, takže tam je šance něco ve velkém počtu prodat a na to jsou Číňani jako stvoření.

Radek.
Radek

Pz. III, Pz. IV, Tiger 1, Tiger 2;
T34, KV-1, T90,
Sherman,
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16

Příspěvek od Tankysta »

Radek píše: 18 úno 2025, 11:48 I z tohoto tanku můžeš vykřesat něco pěkného. Je jasné, že základ to má v ruských tancích, ale proč nevyužít něco, u čeho je ověřeno, že to funguje. K tomu tanku může existovat na Aliexpesu dost tuningových dílů. Čínské děcka si asi hrají s čínským tankem, takže tam je šance něco ve velkém počtu prodat a na to jsou Číňani jako stvoření.

Radek.
Model je podle tanku Čínské armády a myslel sem tím že oni Čína zbrojí pro svoji armádu ale nedělají tanky na vývoz do zahraničí proto na winkpedii je u výzbroje a ostatního mnoho otazníků jako informace. Fotek spousty o tom žádná a já až na pár úprav to skoro nechám jak to je.
Naposledy upravil(a) Tankysta dne 19 úno 2025, 20:44, celkem upraveno 1 x.
Radek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
16
Lokalita: Hostětín

Příspěvek od Radek »

To, že neseženeš podklady nevadí, hlavní je, když se to bude líbit Tobě. Jedna z nejvýraznějších postav tohoto fóra Milan z Cvrčovic vždycky říkal: "Z metru dobrý" a podle mě měl pravdu. Hlavně se to musí líbit Tobě. Než tam udělat nějakou blbost v úpravě lepší ji nedělat. Až se naučíme číst rozsypaný čaj (obrázkové písmo) snad seženeme více parametrů a dat.
:D
Radek

Tankysta píše: 18 úno 2025, 13:24
Radek píše: 18 úno 2025, 11:48 I z tohoto tanku můžeš vykřesat něco pěkného. Je jasné, že základ to má v ruských tancích, ale proč nevyužít něco, u čeho je ověřeno, že to funguje. K tomu tanku může existovat na Aliexpesu dost tuningových dílů. Čínské děcka si asi hrají s čínským tankem, takže tam je šance něco ve velkém počtu prodat a na to jsou Číňani jako stvoření.

Radek.
Model je podle tanku Čínské armády a myslel sem že oni Čína zbrojí pro svoji armádu ale nedělají tanky na vývoz do zahraničí proto na winkpedii je u výzbroje a ostatního mnoho otazníků jako informace. Fotek spousty o tom žádná a já až na pár úprav to skoro nechám jak to je.
Radek

Pz. III, Pz. IV, Tiger 1, Tiger 2;
T34, KV-1, T90,
Sherman,
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16

Příspěvek od Tankysta »

Radku jak jsem již zmínil tak fotek tudíž podkladů je na internetu hromadu a nejen kamufláží nebo podle fotek i výbavy.
A ten zbytek je o tom jejich čínském zbrojení co nepouští do světa a to je pouze informace pro zde místní okolí modelářů.
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16

Příspěvek od Tankysta »

Tak ani z Rajčete mi to sem nejde dát tak zde aspon odkaz
https://www.rajce.idnes.cz/tankistard/a ... -mtb-od-hl
Jen ještě nemám fotku jak je na tom tet. Ale to i u ostatních co jsem tet dal na Rajče.
Odpovědět

Zpět na „Type 99“