Mé ZTZ 99 MTB od HL

Odpovědět
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16
Lokalita: Letonice u Bučovic

Mé ZTZ 99 MTB od HL

Příspěvek od Tankysta »

Zdravím Kolegové.
V loni roku 2024 jsem si pořídil tento tank z důvodu použití kol na jiný projekt. Bohužel po rozbalení krabice a měření vše dopadlo jinak. Přišla rozborka a elektroniku jsem dal jinou a to tu 6.0 HL a celé to tak nějak přepracoval. Né vše jsem zanechal a jen tu elektroniku a výdechy nad motorem předělal možná i nějaký ten detail odpružení ale rok je na mne dlouhá doba :lol: .
A nakonec (to asi není konec) jsem to celé dal do jiné barvy a to po hledání na guglu a zjištování jak to ten čínan vlastně má v tom jejich parku protože je to výroba jen pro jejich zbrojení a ven nejde nic. Stejně je to parodie na tanky Sovětské výroby a prostě jejich kopie toho co chtěli ve výzbroji dle winkpédie a jiných zjištování a stejně je to jen ve směs plné otazníků ???? .
Pokud se mi sem z notase podaří dát fotky tak uvidíte něco co stejně není dokonalé, doladěné a spí v krabici stejně jako ostatní tanky co jsem roku leta páně 2024 nejen pořídil ale jeden i dostal od milé polovičky ke kulatinám. Jo pamatuji že myslím ke třicátým :lol: Bohužel se holka netrefila ale to bude pro jinou sekci modelové řady. Tak mi držte palce ad se ty fotky podaří sem dostat?
Zdraví tankista
Plastikové modely + Rc bojová technika 2 s.v. a jiné
Radek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
16
Lokalita: Hostětín

Re: Mé ZTZ 99 MTB od HL

Příspěvek od Radek »

I z tohoto tanku můžeš vykřesat něco pěkného. Je jasné, že základ to má v ruských tancích, ale proč nevyužít něco, u čeho je ověřeno, že to funguje. K tomu tanku může existovat na Aliexpesu dost tuningových dílů. Čínské děcka si asi hrají s čínským tankem, takže tam je šance něco ve velkém počtu prodat a na to jsou Číňani jako stvoření.

Radek.
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16

Příspěvek od Tankysta »

Radek píše: 18 úno 2025, 11:48 I z tohoto tanku můžeš vykřesat něco pěkného. Je jasné, že základ to má v ruských tancích, ale proč nevyužít něco, u čeho je ověřeno, že to funguje. K tomu tanku může existovat na Aliexpesu dost tuningových dílů. Čínské děcka si asi hrají s čínským tankem, takže tam je šance něco ve velkém počtu prodat a na to jsou Číňani jako stvoření.

Radek.
Model je podle tanku Čínské armády a myslel sem tím že oni Čína zbrojí pro svoji armádu ale nedělají tanky na vývoz do zahraničí proto na winkpedii je u výzbroje a ostatního mnoho otazníků jako informace. Fotek spousty o tom žádná a já až na pár úprav to skoro nechám jak to je.
Naposledy upravil(a) Tankysta dne 19 úno 2025, 20:44, celkem upraveno 1 x.
Radek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
16
Lokalita: Hostětín

Příspěvek od Radek »

To, že neseženeš podklady nevadí, hlavní je, když se to bude líbit Tobě. Jedna z nejvýraznějších postav tohoto fóra Milan z Cvrčovic vždycky říkal: "Z metru dobrý" a podle mě měl pravdu. Hlavně se to musí líbit Tobě. Než tam udělat nějakou blbost v úpravě lepší ji nedělat. Až se naučíme číst rozsypaný čaj (obrázkové písmo) snad seženeme více parametrů a dat.
:D
Radek

Tankysta píše: 18 úno 2025, 13:24
Radek píše: 18 úno 2025, 11:48 I z tohoto tanku můžeš vykřesat něco pěkného. Je jasné, že základ to má v ruských tancích, ale proč nevyužít něco, u čeho je ověřeno, že to funguje. K tomu tanku může existovat na Aliexpesu dost tuningových dílů. Čínské děcka si asi hrají s čínským tankem, takže tam je šance něco ve velkém počtu prodat a na to jsou Číňani jako stvoření.

Radek.
Model je podle tanku Čínské armády a myslel sem že oni Čína zbrojí pro svoji armádu ale nedělají tanky na vývoz do zahraničí proto na winkpedii je u výzbroje a ostatního mnoho otazníků jako informace. Fotek spousty o tom žádná a já až na pár úprav to skoro nechám jak to je.
Tankysta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
16

Příspěvek od Tankysta »

Radku jak jsem již zmínil tak fotek tudíž podkladů je na internetu hromadu a nejen kamufláží nebo podle fotek i výbavy.
A ten zbytek je o tom jejich čínském zbrojení co nepouští do světa a to je pouze informace pro zde místní okolí modelářů.
Odpovědět

Zpět na „Type 99“