Tak jsem si postavil další kousek do sbírky a to sice vyprošťovací tank Bergepanther. Základ je zatím klasika plastový spodek od henglong jen vylepšena o kovová hnací a napínací kola plus kovové pásy. Vršek korby je odlitek bývalé firmy Profiline, díly nástavby jeřábu a ostaních doplňků je 3D tisk od kamaráda. Elektronika je zatím původní jen jsem využil otáčení věže na ovládání radlice která je funkční nahoru a dolů...Vložil jsem malý elektrický naviják který požadovaný pohyb umožňuje.Na korbu jsem použil hotový zimmerit od Ataku ale je udělán hodně oloupaný neboť některé bergepanthery se dělali z používaných strojů tak jsem se mohl vyblbnout s barvením neboť na poškozených místech mírně vystupuje základní suříkový základ.....
Možná časem vyměním plastový spodek za kov ale zatím to jezdí v pohodě tak se časem uvidí....
Díky, jsem rád že se líbí ale byla to spíš taková náhoda válel se mi tady ten vršek od profiline a pořád jsem přemýšlel co s ním protože jsem měl dva jeden bude na Panther A co už pomalu začínám a druhý tak co s ním... No brouzdal jsem na netu a našel na 3d cult PDF na bergepanther ale v 1/10 tak jsem se ptal kamaráda co má s tiskem zkušenosti zda by to šlo. Řekl no problem převedl si to na naše měřítko a zbytek už byl na mě....