Zdravím všechny,
jmenuji se Honza a jsem z Chebu. K tomuto koníčku mně přivedla dcera Eliška - nick eli.sub, kterou jsem vezl na několik Vašich akcí a když jsem jí řekl, že bych si také zkusil postavit tank tak mi k narozkám dala spoustu krabic. V nich bylo více jak 400 dílů tanku, který tiskla potají rok. Pustil jsem se do šroubování, lepení, broušení atd. a úplně mně to pohltilo. Tank je téměř hotov, a teď se ho snažím rozpohybovat. Prostě boží koníček. Rád se zúčastním dalších akcí.
S pozdravem Honza
Aktivovaní ⇒ Žádost o přijetí a představení se
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Kyjov
- Stav: Offline
Re: Žádost o přijetí a představení se
Zdravím, vítej mezi "postižené" hromaděním bojové techniky v měřítku 1/16. Jsem zvědav jestli po pár letech dceři nepoděkuješ za to prokletí
Nejbližší akce jsou Lešany, poslední víkend o prázdninách takže je možnost přijet a popovídat si a pochlubit se výsledkama modelaření

Nejbližší akce jsou Lešany, poslední víkend o prázdninách takže je možnost přijet a popovídat si a pochlubit se výsledkama modelaření

-
- PzKpfw V - Panther
- 15
- Lokalita: Praha
- Stav: Offline
Uživatel byl aktivován.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Ahoj, zatím hudruje jen manželka, že jsme doma samý tank. Do Lešan jedeme s Eli, tak se uvidíme. ZatímDrake píše: 19 srp 2025, 20:38 Zdravím, vítej mezi "postižené" hromaděním bojové techniky v měřítku 1/16. Jsem zvědav jestli po pár letech dceři nepoděkuješ za to prokletí![]()
Nejbližší akce jsou Lešany, poslední víkend o prázdninách takže je možnost přijet a popovídat si a pochlubit se výsledkama modelaření![]()