Železniční víkend na Plzenecké železnici 12.- 13.4. 2025
Re: Železniční víkend na Plzenecké železnici 12.- 13.4. 2025
Škoda že Aš je hned další týden, rád bych zase do Plzence přijel, ale dvě akce bych nezvládl......ale měli jste to parádní, mašinky mám rád 

Původně jsem ani neplánoval jet, ale naštěstí se Bolkovi podařilo mne přemluvit a já byl až do neděle.
Moc jsem si to užil a kdyby byla příští rok možnost, jel bych zas.
Ubytování bylo ve stylových chatkách.

Povrch pro železnici ucházející, vybrali jsme místo kam se vešla i osmička.

Díry jsme dosypali, takže se mohli vozit i návštěvníci, kterých bylo opravdu hodně.

V sobotu u nás natáčeli reportáž pro pořad Pozor vlak, třeba se tam na chvíli v příštím dílu objevíme.

V sobotu jsem to nepočítal, ale v neděli jsem si každou svezenou osobu na osmičce zaznamenal na počítadle.
Na konci dne ukázalo překvapivých:

A to jsme začli sklízet už kolem 15té hodiny.
Celkově jsme za víkend určitě svezli kolem 250, protože v sobotu jsem jich určitě svezl více.
Velké díky Bolkovi, ostatním modelářům a místním organizátorům.
Ostatní fotky zde: https://www.rajce.idnes.cz/jenda26/albu ... -13-4-2025
Moc jsem si to užil a kdyby byla příští rok možnost, jel bych zas.
Ubytování bylo ve stylových chatkách.
Povrch pro železnici ucházející, vybrali jsme místo kam se vešla i osmička.
Díry jsme dosypali, takže se mohli vozit i návštěvníci, kterých bylo opravdu hodně.
V sobotu u nás natáčeli reportáž pro pořad Pozor vlak, třeba se tam na chvíli v příštím dílu objevíme.

V sobotu jsem to nepočítal, ale v neděli jsem si každou svezenou osobu na osmičce zaznamenal na počítadle.
Na konci dne ukázalo překvapivých:
A to jsme začli sklízet už kolem 15té hodiny.
Celkově jsme za víkend určitě svezli kolem 250, protože v sobotu jsem jich určitě svezl více.
Velké díky Bolkovi, ostatním modelářům a místním organizátorům.
Ostatní fotky zde: https://www.rajce.idnes.cz/jenda26/albu ... -13-4-2025
Škoda, že mi to teď na tuto akci nevyšlo, už jsem po ní "pokukoval" od loňska. Tak příště .....