Nabídkaněmecká posádka tanku

Odpovědět

Autor tématu
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
17
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Stav: Offline

německá posádka tanku

Příspěvek od mrst »

Kdo má zájem pište SZ, několik z vás se mě ptalo zde není k mání, tak podle zájmu by mohla být.
Cena podle počtu a zájmu ... ale bude se pohybovat okolo tisícovky. Přece jenom jsou to 4 figurky a žádná Čína.
Dnes už nesehnatelná sestava a je to jedna z nejdokonaleji zpracovaných osádek.
Obrázek

Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Kobylisy Prag 8

Re: německá posádka tanku

Příspěvek od Jarin »

Ahoj já bych vzal pokud bude dostatek zájemců. Díky
Kingtiger Sd.kfz. 182

Autor tématu
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
17
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Příspěvek od mrst »

beru na vědomí, zatím bych to ale musel dotovat...
na to, že je to oproti 3D tisku kvalitou úplně jinde, a figurka vyjde na 250,-Kč, tak myslím, že by zájem mohl být větší...

Jarin
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Kobylisy Prag 8

Příspěvek od Jarin »

mrst píše: 25 bře 2026, 19:52 beru na vědomí, zatím bych to ale musel dotovat...
na to, že je to oproti 3D tisku kvalitou úplně jinde, a figurka vyjde na 250,-Kč, tak myslím, že by zájem mohl být větší...
Takže jestli dobře chápu není to tisk ale originál figurky?
Kingtiger Sd.kfz. 182

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
8
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Mno spíš to bude resinový odlitek originálu. Pokud je zájem můžu jednoznačně doporučit. Já mám teda přímo originál od Verlinderu (nechci kecat, ale za 4 tankisty jsem dal tuším kolem 4 tisíc), dycky jsou figurky vidět na mém Pantheru na Lešanech. Je to opravdu hodně pěkná a detailní sada.

Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
13
Lokalita: Plzeň

Příspěvek od Ody »

mrst píše: 25 bře 2026, 19:52 beru na vědomí, zatím bych to ale musel dotovat...
U resinového 3D tisku záleží na datové kvalitě předlohy, kvalitě tiskárny, nastavení parametrů tisku a vlastnostech resinu. Stejně jako u odlévání klasických resinových figurek záleží na kvalitě masteru, zaformování , materiálu pro odlévaní. Protože to je klasická forma, tak časem degraduje, takže padesátý odlitek bude logicky horší než první.

Paušálně tvrdit, že staré odlévání je oproti 3D tisku "kvalitou úplně někde jinde", je nesmysl.

Jako ve všem, je třeba porovnávat konkrétní výrobky a figurky proti sobě.

Desítky let se doplňky pro klasickou plastikovou modelařinu odlévali z resinu z forem a všichni víme, že dnes se téměř vše tiskne.

Spousta lidí má o 3D tisku zkreslené nebo zastaralé představy, motají do sebe FDM tiskárny a resinové tiskárny, byl jsem na tom podobně, ale dnes jsem jinde.

Prostě - technický vývoj jede stále dál a těžko říci, jak se budou modelářské doplňky vyrábět za 10 let ...
Odpovědět

Zpět na „Nabídka“