Tááááááák, dneska po ranní kávičce a........ehmmmm porcelán mlčí

, jsem konečně vstřebal alespoň část zážitků z víkendu. Chlapi přede mnou toho napsali už dost a budu se opakovat protože musím vyseknout obrovskou poklonu Bolkovi a Lence, zorganizovat takovou akci muselo znamenat spoustu úsilí a nervů, ale nakonec se zadařilo a bylo to perfektní, jak akce pod Bolkovým patronátem, tak mimo akci zase pod Lenčiným která se o nás starala jako o vlastní děti. Navíc tři dny pokecu s kamarádama i novýma kamarádama (i z německa) který jsem neviděl třeba i půl roku......prostě paráda (Třeba Martina, Sola, Petera jsem viděl obzvášť rád protože na tolik akcí nejezdí). Počasí bylo takové jako jsme v Aši zažili snad pokaždé co jsme tam byli.......cestu tam jsem proklínal, bylo to utrpení zvláště na dálnici, ale za to jsme byli odměněni pěknou sobotou kdy nám vykouklo sluníčko a nedělní cesta zpět s Radovanem a Petrem v koloně byla pohodička včetně Prahy a špuntu české republiky s názvem Brno. Sobota to byl takový med na duši pro modeláře, obrovská spousta krásných modelů, dvě ukázky pod skvělým vedením a komentářem Petera. Tady musím podotknout že se opravdu hodně lepšíme, tanky už nejezdí jako splašené, jsou vidět i náznaky reálné taktiky, u mě u jednotky Shermanů perfektně fungovala Eliška s Bolkovým synem Bolkem

Takže doufám že i diváci měli krásný zážitek. Navíc i skladba modelů na ukázkách se zlepšuje a například ty konvoje logistických vozidel a transportérů se mi moc líbily, také spojenecké a ruské techniky je už vyrovnaný počet s německou. Jedinné čeho trošku (opravdu jen trošku) lituju že jsem nestačil projít reálnou techniku a ukázky bojů....prostě nebyl čas (Zatracené Panthery, budu muset přezbrojit protože to bylo kvůli vrtání v jednom z nich aby byl připravený na ukázku). Celkově vzato já jsem z víkendu nadšený a kdykoliv Bolek zavolá nebo vysloví to nejkratší jméno města v republice, Aš, tak se opět hlásím