80. Výročí osvobození Aše 19.4. 2025

Odpovědět
mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
16
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Re: 80. Výročí osvobození Aše 19.4. 2025

Příspěvek od mrst »

Až dnes jsem našel chvilku, abych odepsal.

Neskutečná snaha Bolka a Lenky se vyplatila a úplně vše klaplo na výtečnou.

Myslím, že tuto akci už nikdo nepřekoná... :P smekám klobouk ahoj ahoj ahoj na to nikdo z nás už nemá energii
solo
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
12
Lokalita: Poprad

Příspěvek od solo »

Zdravím, páni majstri!
ahoj
Zažil som niečo o čom sa bude dlho rozprávať a spomínať.
Poďakovanie patrí Bolkovi a jeho paní.
Všetko klapalo až na to počasie deň predtým.

Ja som teraz ešte vo vlaku kdesi pri Štrbe.Pred Popradom.
Ľahkých 900km.Ale stálo to za to .
A padol rekord.
Ináč ten náš mal po upresnení 118 ks techniky.

Ešte raz ďakujem.

solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
7
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Tááááááák, dneska po ranní kávičce a........ehmmmm porcelán mlčí :lol: , jsem konečně vstřebal alespoň část zážitků z víkendu. Chlapi přede mnou toho napsali už dost a budu se opakovat protože musím vyseknout obrovskou poklonu Bolkovi a Lence, zorganizovat takovou akci muselo znamenat spoustu úsilí a nervů, ale nakonec se zadařilo a bylo to perfektní, jak akce pod Bolkovým patronátem, tak mimo akci zase pod Lenčiným která se o nás starala jako o vlastní děti. Navíc tři dny pokecu s kamarádama i novýma kamarádama (i z německa) který jsem neviděl třeba i půl roku......prostě paráda (Třeba Martina, Sola, Petera jsem viděl obzvášť rád protože na tolik akcí nejezdí). Počasí bylo takové jako jsme v Aši zažili snad pokaždé co jsme tam byli.......cestu tam jsem proklínal, bylo to utrpení zvláště na dálnici, ale za to jsme byli odměněni pěknou sobotou kdy nám vykouklo sluníčko a nedělní cesta zpět s Radovanem a Petrem v koloně byla pohodička včetně Prahy a špuntu české republiky s názvem Brno. Sobota to byl takový med na duši pro modeláře, obrovská spousta krásných modelů, dvě ukázky pod skvělým vedením a komentářem Petera. Tady musím podotknout že se opravdu hodně lepšíme, tanky už nejezdí jako splašené, jsou vidět i náznaky reálné taktiky, u mě u jednotky Shermanů perfektně fungovala Eliška s Bolkovým synem Bolkem ahoj Takže doufám že i diváci měli krásný zážitek. Navíc i skladba modelů na ukázkách se zlepšuje a například ty konvoje logistických vozidel a transportérů se mi moc líbily, také spojenecké a ruské techniky je už vyrovnaný počet s německou. Jedinné čeho trošku (opravdu jen trošku) lituju že jsem nestačil projít reálnou techniku a ukázky bojů....prostě nebyl čas (Zatracené Panthery, budu muset přezbrojit protože to bylo kvůli vrtání v jednom z nich aby byl připravený na ukázku). Celkově vzato já jsem z víkendu nadšený a kdykoliv Bolek zavolá nebo vysloví to nejkratší jméno města v republice, Aš, tak se opět hlásím ahoj
Lenka
PzKpfw II
PzKpfw II
6
Lokalita: Krásná u Aše

Příspěvek od Lenka »

Pánové a Zuzanko,za sebe Vám chci moc děkovat...díky Vám ta akce mohla být taková,jaká byla...skvělá, podařená a nezapomenutelná...jen díky tomu,že jste přijely,akce mohla dopadnout na jedničku.V pátek po obědě i díky počasí,jsem si říkala,už se těším,až v neděli všichni odjedou a člověk si bude moct oddechnout a říct,vše je zdárně za námi,pak přišla neděle,všichni jste odjely a mně najednou bylo smutno,jak rychle to uteklo.
V jedné české písničce se zpívá ,,pár přátel stačí mít,, a je to pravda,jen díky Vám přátelům tato akce neměla chybu ahoj ahoj
PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
13
Lokalita: Náchodsko

Příspěvek od PetrNC »

Ještě bych chtěl také hodně poděkovat i místním modelářům, chlapům Ondrovi B. a jeho taťkovi a samozřejmě všem dalším ahoj ahoj ahoj , kteří pomáhali s infrastrukturou a potřebným zázemím. Ti všichni také přispěli ke zdárnému průběhu akce ahoj ahoj ahoj
hranicak11
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
11

Příspěvek od hranicak11 »

PetrNC píše: 21 dub 2025, 11:02 Ještě bych chtěl také hodně poděkovat i místním modelářům, chlapům Ondrovi B. a jeho taťkovi a samozřejmě všem dalším ahoj ahoj ahoj , kteří pomáhali s infrastrukturou a potřebným zázemím. Ti všichni také přispěli ke zdárnému průběhu akce ahoj ahoj ahoj
Jasný Petře jak jsem již říkal po akci, já jen zasadím semínko a vytvořím správné podhoubí, úspěch akce je píle nás všech 😉
Jinak máte poklonu z města a KC Laritma
Dle jejich slov jsme byli s naším programem 50 % z celé akce, jednoduše řečeno bez nás by to bylo poloviční!!!

První várka fotografií je zde na rajčeti!!!
https://www.rajce.idnes.cz/hranicak11/a ... u-s-nejvet

karol
PzKpfw IV
PzKpfw IV
8
Lokalita: 841 05 Bratislava

Příspěvek od karol »

Ahojte!
Moja vďaka za nezabudnuteľné zážitky na akcii patrí organizátorom a všetkým zúčastneným. Mojim starým známym aj prvýkrát spoznaným. A dovolím si napísať, že to bola akcia, aká sa raz za sto rokov podarí.
Karol
Ivan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
12
Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno

Příspěvek od Ivan »

Ahoj.
Vše krásné již bylo řečeno.

Fotky z akce na Rajčeti.

https://www.rajce.idnes.cz/dragonstanks ... -19-4-2025

Je tam toho hodně. Snad si každý najde to, co ho zajímá.
Videa jsou veliká a nedával jsem je tam.
Pro zájemce můžu vypálit vše na CD.

Akce byla fantastická.
Moc děkujeme.
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Pavel
PzKpfw II
PzKpfw II
1
Lokalita: Zlín

Příspěvek od Pavel »

Veliká paráda, gratuluji!
hranicak11
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
11

Příspěvek od hranicak11 »

Ještě pár fotografií z druhé bitvy, pomalu se prokousávám papíry a fotografiemi 🥱

Odpovědět

Zpět na „Aš a okolí“