80. Výročí osvobození Aše 19.4. 2025
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Re: 80. Výročí osvobození Aše 19.4. 2025
Jsme doma,parádní akce. Děkujeme Bolku!
Tady je video z bitvy, Doufám že to nesmažou. Máte někdo video druhé bitvy?
https://youtu.be/LmDQPP-razw?si=ZQaaNvUvRqcj8mwZ
Tady je video z bitvy, Doufám že to nesmažou. Máte někdo video druhé bitvy?
https://youtu.be/LmDQPP-razw?si=ZQaaNvUvRqcj8mwZ
-
- PzKpfw II
- 1
- Lokalita: Příbram
Ahoj, hlásím že jsme v pořádku doma, bylo to super.
Bolku, muselo to být náročné zařídit, ale všechno klaplo, no a té včerejší změně počasí k lepšímu říkám Ašský zázrak
Velké díky vám oběma s Lenkou, zajistili jste pro všechny bezvadné zázemí, děkujeme,
Gratuluju k nově ustanovenému zápisu do České knihy rekordů !!!. Když se tak na to dívám, on už je rekordní počet zobrazení tématu na fóru
Viděli jsme osobně přes 230 tanků a v součtu určitě desetitisíce hodin práce na nich.
Velká poklonu Peteru Kaščákovi za moderování ukázek. Vážíme si srdečnosti všech kolegů, rádi jsme vás všechny po té době zase viděli.
Bolku, video z druhé bitvy (cca 22 minut, ve výchozím nesestřihaném formátu cca 1,5 GB) jsem odeslal přes Úschovnu.
Těšíme se na příští setkání
Martin a Matěj

Bolku, muselo to být náročné zařídit, ale všechno klaplo, no a té včerejší změně počasí k lepšímu říkám Ašský zázrak

Velké díky vám oběma s Lenkou, zajistili jste pro všechny bezvadné zázemí, děkujeme,
Gratuluju k nově ustanovenému zápisu do České knihy rekordů !!!. Když se tak na to dívám, on už je rekordní počet zobrazení tématu na fóru

Velká poklonu Peteru Kaščákovi za moderování ukázek. Vážíme si srdečnosti všech kolegů, rádi jsme vás všechny po té době zase viděli.
Bolku, video z druhé bitvy (cca 22 minut, ve výchozím nesestřihaném formátu cca 1,5 GB) jsem odeslal přes Úschovnu.
Těšíme se na příští setkání
Martin a Matěj

Naposledy upravil(a) Martin Muzikář dne 20 dub 2025, 09:26, celkem upraveno 3 x.
Tak už jsem dorazil domů. Modely jsem vyházel na chodbu a už nemám sílu je uklízet. Jsem nějak vyřízenej.
Zážitky z grandiozní modelářské oslavy osvobození Aše jsou nezapomenutelné. Děkuji Bolkovi, že se ujal zorganizování takového podniku, který nemá v ČR obdoby. Je ůžasné, že jsme se dokázali setkat v takovém počtu a vytvořit rekord v množství RC techniky na jedné akci v mezinárodním měřítku.
Dále děkuji všem za přání a dárky k mým narozeninám. Bohužel můj současný zdravotní stav mi nedovoluje vše s Vámi náležitě oslavit, což mne samozřejmě mrzí a snad někdy v budoucnu, až na tom budu líp, vše dodatečně zapijeme.
Dík za všechno, byl to super den, nádherné zážitky.
Zážitky z grandiozní modelářské oslavy osvobození Aše jsou nezapomenutelné. Děkuji Bolkovi, že se ujal zorganizování takového podniku, který nemá v ČR obdoby. Je ůžasné, že jsme se dokázali setkat v takovém počtu a vytvořit rekord v množství RC techniky na jedné akci v mezinárodním měřítku.
Dále děkuji všem za přání a dárky k mým narozeninám. Bohužel můj současný zdravotní stav mi nedovoluje vše s Vámi náležitě oslavit, což mne samozřejmě mrzí a snad někdy v budoucnu, až na tom budu líp, vše dodatečně zapijeme.
Dík za všechno, byl to super den, nádherné zážitky.

Ahoj,22,27 jsem dorazil dom.Parádní akce,užil jsem si to a myslím že všichni byli spokojení.Díky Bolku
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Sme na ceste domov.
Teraz kdesi pred Brnom.
Malá ochutnávka z akcie.
https://youtu.be/kAZ_UbUuMho?si=7dVikyYepZklHGZw
https://youtu.be/H4tvfQ9oDyA?si=TKqvPs_9JkGAfXc8
solo
Teraz kdesi pred Brnom.
Malá ochutnávka z akcie.
https://youtu.be/kAZ_UbUuMho?si=7dVikyYepZklHGZw
https://youtu.be/H4tvfQ9oDyA?si=TKqvPs_9JkGAfXc8
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Ahoj,
tak už jsem také doma ......
tak už jsem také doma ......

-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Vůbec nevím kde začít přátelé, třičtvrtě roku příprav je rázem pryč, ale stálo to za to!!! Jsem upřímně dojat ze včerejšího dne a velice rád že se nám podařilo si důstojně připomenout 80. výročí konce II. světově války v Aši a to společně 

.
Tři národy, které válka naprosto rozdělila jsou opět schopny dělat věci společně a s úsměvem.
I přes jazykovou bariéru se tu rodí velká přátelská pouta a to mě velice těší.
Zároveň se nám podařilo stanovit nový český rekord!!!
237 RC MODELŮ VOJENSKÉ TECHNIKY NA JEDNOM MÍSTĚ!!!
Velké díky všem modelářům byli jste úžasní!!! Zejména Petrovi Kaščákovi za moderování a přípravu scénářů pro naše malé modely a Lence za péči o vás.
Tankanovi za perfektní dioramu.
Dále děkuji Město Aš, KC LaRitma a ostatním
sponzorům
Daně Německo sro
Ašské lesy
Jaroslav Hlaváč
AVZO TSČ
A velké díky všem lidem kteří se podíleli na letošních oslavách osvobození.
Tři národy, které válka naprosto rozdělila jsou opět schopny dělat věci společně a s úsměvem.
Velké díky všem modelářům byli jste úžasní!!! Zejména Petrovi Kaščákovi za moderování a přípravu scénářů pro naše malé modely a Lence za péči o vás.
sponzorům
Daně Německo sro
Ašské lesy
Jaroslav Hlaváč
AVZO TSČ
hranicak11 píše: 20 dub 2025, 20:40 Vůbec nevím kde začít přátelé, třičtvrtě roku příprav je rázem pryč, ale stálo to za to!!! Jsem upřímně dojat ze včerejšího dne a velice rád že se nám podařilo si důstojně připomenout 80. výročí konce II. světově války v Aši a to společně.
sponzorům
Daně Německo sro
Ašské lesy
Jaroslav Hlaváč
AVZO TSČ
Hodně jsme si toho řekli už včera při vyhodnocení akce a znovu a znovu musím jen smeknout až k zemi před Tebou a Lenkou, že jste se pustili do takové akce a dovedli ji ke zdárnému konci