Zdravím kolegové,pořídil jsem si tank panzer IV F2 v pískové barvě.Návod v krabici je ale k úplně jinému tanku.Proto Vás,zkušenější prosím o radu:kam přesně příjdou na tento tank čísla a znaky?
Přiznám se,že jsem pátral,hledal,ale nejspíš špatně.Prakticky ani pořádně nevím,kde hledat.V bojové technice se až tak neorientuji,tak pořádně nevím co jaký znak na mém aršíku znamená a kde má být správně umístěn.
Nerad bych měl tank jak pěst na oko .Mám ještě Tigera I,ale toho nechávám nuceně odpočívat,jelikož jsem si svou neopatrností přivodil úraz(spadlo mi na pravou ruku 1.5T těžké auto)a jsem po operaci.Bez ruky,zvláště když jsem pravák ,bych toho na Tigerovi moc neupravil...tak jsem si pořídil na ježdění pro radost již zmíněného panzera IV.Moc se mi tento tank zamlouvá.Mám v úmyslu jej nechat v původní barvě,ale po uzdravení dojde na vylepšovací práce(mám na mysli barvení pásů,nějaké odřeninky a zaprášení).
Za veškeré rady ohledně těch čísel a znaků budu velice rád.Willy.
umístění čísel a znaků na Panzer IV
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: umístění čísel a znaků na Panzer IV
Zatím nic nikam nelep,až budeš mít úplně jasno co chceš za kamufláž.Původní barvou myslíš co ?
Ta co je nyní na tvém tanku je nanic.Pokud chceš mít pěkného tanka,tak to musíš stejně přestříkat.
Budeš dělat nějakej afrikacorps ?
Ta co je nyní na tvém tanku je nanic.Pokud chceš mít pěkného tanka,tak to musíš stejně přestříkat.
Budeš dělat nějakej afrikacorps ?
Ahoj Milane,ano,měl jsem na mysli Afrikacorps.Jenže s tou barvou jsi mě teda dostal .Myslel jsem,že ta pískově-žlutá,ve které tank mám je odpovídající.Ti číňani jsou nejspíš na hlavu...Tigery lakují na modro a ani ten pískový odstín neodpovídá realitě.To už rovnou ty tanky můžou stříkat červeně .Po pravdě ani nevím,k jáké kamufláži ty obtisky dodané k tanku jsou?Ruku mám momentálně v háji,takže to lakování momentálně nepřipadá v úvahu...a já si myslel,že barva je gut a že až budu moct,jenom to doladím.Na nějaké vícebarevné kamufláže se nechystám,ani na to nemám nádobíčko a kupovat stříkací pistoli kvůli(momentálně)dvěma tankům,navíc bez zkušeností...nevím.Ale jak jses ptal-pravděpodobně Afrikacorps.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Willy.
Pěkná Panzer 4. je teď nafocená v Modeláři č. 10/2010 (model v měřítku 1/35). Bohužel jde o typ s krátkou hlavní. Základem je tanková šedá a na ní písková. Ta tanková šedá místy prosvítá v pískové a místy je písková setřená na šedý podklad. To ale musíš vidět na fotkách jak by to asi mělo vypadat. Samozřejmě má tato Panzer IV. i čísla.
Pěkná Panzer 4. je teď nafocená v Modeláři č. 10/2010 (model v měřítku 1/35). Bohužel jde o typ s krátkou hlavní. Základem je tanková šedá a na ní písková. Ta tanková šedá místy prosvítá v pískové a místy je písková setřená na šedý podklad. To ale musíš vidět na fotkách jak by to asi mělo vypadat. Samozřejmě má tato Panzer IV. i čísla.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !