Rozdíl mezi torro a heng long
Rozdíl mezi torro a heng long
Zdravím pánové,jsem tady nový a bez zkušeností,tak tedy prosím o radu.Vlastním tank Tiger I od heng long s kovovými pásy a hnacími koly.Nevím zda je to lepší volba než stejný tank od torra.Ten se mi zdá tedy aspoň vizuálně věrohodnější než ten můj a rozhodně se mi víc líbí.Nejsem nikterak zdatný modelář,tudíž nějakých vizuálních úprav nebudu schopen.Napadlo mne tedy,zda by na tank od torra pasovaly kovové pásy včetně kol a převodovek z mého tanku od heng long?Elektroniku by myslím nebyl problém přeskládat(někde jsem se dočetl,že elektronika od torro není tak dobrá jak od heng long)Ptám se proto,že tank od torro je k dostání s plastovými pásy a kovové se musí přikoupit za nemalé peníze,navíc ta elektronika nic moc...ta mne napadlo to prostě přeskládat.Díky za Vaše případné názory a rady.
S pozdravem Willy.
S pozdravem Willy.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Rozdíl mezi torro a heng long
Ahoj myslím ze kdyz to tady pořádně pročteš tak odpovědi urcite najdeš je tady dost tankistů kteri maji velke zkušenosti a rádi ti určitě poradi
Kingtiger Sd.kfz. 182
já bych se tím směrem co popisuješ ty nedal
není problém spoustu doplňků koupit již hotových a tank lehce doladit
pokud nejsi "gramla" tak to půjde
mrkni na http://www.asiatam.de http://www.rctank.de - je tam toho hromada, kór na Tigra
a pokud se ti nechce pokoušet to ladit sám, pak z výše jmenovaných eshopů můžeš koupit celý model který je již vytuněný
není problém spoustu doplňků koupit již hotových a tank lehce doladit
pokud nejsi "gramla" tak to půjde
mrkni na http://www.asiatam.de http://www.rctank.de - je tam toho hromada, kór na Tigra
a pokud se ti nechce pokoušet to ladit sám, pak z výše jmenovaných eshopů můžeš koupit celý model který je již vytuněný
Výtám tě tady mezi námiwilly píše:Zdravím pánové,jsem tady nový a bez zkušeností,tak tedy prosím o radu.Vlastním tank Tiger I od heng long s kovovými pásy a hnacími koly.Nevím zda je to lepší volba než stejný tank od torra.Ten se mi zdá tedy aspoň vizuálně věrohodnější než ten můj a rozhodně se mi víc líbí.Nejsem nikterak zdatný modelář,tudíž nějakých vizuálních úprav nebudu schopen.Napadlo mne tedy,zda by na tank od torra pasovaly kovové pásy včetně kol a převodovek z mého tanku od heng long?Elektroniku by myslím nebyl problém přeskládat(někde jsem se dočetl,že elektronika od torro není tak dobrá jak od heng long)Ptám se proto,že tank od torro je k dostání s plastovými pásy a kovové se musí přikoupit za nemalé peníze,navíc ta elektronika nic moc...ta mne napadlo to prostě přeskládat.Díky za Vaše případné názory a rady.
S pozdravem Willy.
No moc tomu nerozumím ale budiž ,nejdříve píšeš že nejsi zdatný modelář a že si na to moc netroufáš a pak píšeš že by jsi přehazoval věci z jednoho tanku na druhý .
Já osobně si myslím že jestli nechceš neco pokazit tak se drž toho co ti napsal Sakulajda.
Ty tanky z Německa jsou opravdu už dost vymazlený z výroby a né jako tady v Čechách modrý Tigery,zparchantělí Panther atd...
Držím ti palce při rozhodování
Ahoj,tak díky za rady.Já jen naznačil,že si netroufám tank barevně dolaďovat a ten můj "modrý" od heng long se mi vzhledově nelíbí.Naopak ten od torro vypadá líp.Nebýt modelář neznamená neumět tank přestojit ,myslím Opravuju auta,každou chvíli něco rozebírám tak by to neměl být až takový problém.Neříkal jsem,že si na to netroufám nebo že bych byl gramlavý,jen na ty úpravy s barvičkama se nějak necítím.Chtěl jsem jen poradit,zda by to bylo možné,komponenty z mého tigera přeházet na tigera od torro.Přece jenom jsou to dva výrobci a mohou tam být odlišnosti v konstukci,bránící tu přestavbu.Nemohu si teď dovolit kupovat hned druhý tank,to by mne žena zabila !Myslel jsem,že bych se pokusil sehnat nefunkčního tigera od torro,třeba i bez elektroniky a vysílačky.
Každopádně Vám všem upřímně děkuji za milé přivítání.Willy.
Každopádně Vám všem upřímně děkuji za milé přivítání.Willy.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No vydíš.A kdybys v profilu netajil odkud jsi,tak ti mohl nějaký kolega z blízkosti tank přestříkat.Na Toro ani nemysli.Je to bastard.
Ono bude asi nejlepší když požádáme Baraku aby ty údaje byly opravdu povinnéMilan píše:No vydíš.A kdybys v profilu netajil odkud jsi,tak ti mohl nějaký kolega z blízkosti tank přestříkat.Na Toro ani nemysli.Je to bastard.
Vůbec se toho neboj všichni jsme začínali a já dokonce až teď chce to jen trpělivost a nemyslím že člověk který se montuje do Aut ,že by nebyl trpělivíJá jen naznačil,že si netroufám tank barevně dolaďovat a ten můj "modrý" od heng long se mi vzhledově nelíbí.
Nebýt modelář neznamená neumět tank přestojit ,myslím
To tu nikdo neřekl jen jsme ti chtěli poradit jak by jsme to řešili mi
Jestli jsem se tě nějak dotkl nebo jsem tě snad urazil tak se OMLOUVÁMKaždopádně Vám všem upřímně děkuji za milé přivítání.Willy.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No vydíš a zrovna od Ostravy mám šikovnýho kamoše,ale zatím tady na foru není ale byl se mnou v Lešanech a ten by ti určitě pomohl.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Nazdar nový kolego.
Můj Tiger od H-L byl taky původně šedo-modrý. Kámoš mi ho stříknul na pískově žlutou. Pásy jsem si napatlal sám štětcem syntetickou barvou Agama a zbytek jsem ušpinil patinátory taky od Agamy. Dělá se s tím poměrně jednoduše. Pokud by patinátor nebyl, dá se na některá místa v nouzi použít i grafitová tuha nebo na prach rozdrcené tuhy z pastelek zemitých barev - to byl kdysi dříve používaný postup. Chce si to ale napřed na něčem vyzkoušet a ušpinění nepřehnat. Spoustu blbostí na tank si můžeš vystříhnout z plechovek od piva (různé pásky držáky nářadí atd.). Madla na vnějších nádržích u T 34 jsem dělal zrovna tímto způsobem.
Mám teď cukání obstarat si spodní vanu na Tigra celou v kovu a použít jenom vršek z mého starého tygříka.
Rudyn
Můj Tiger od H-L byl taky původně šedo-modrý. Kámoš mi ho stříknul na pískově žlutou. Pásy jsem si napatlal sám štětcem syntetickou barvou Agama a zbytek jsem ušpinil patinátory taky od Agamy. Dělá se s tím poměrně jednoduše. Pokud by patinátor nebyl, dá se na některá místa v nouzi použít i grafitová tuha nebo na prach rozdrcené tuhy z pastelek zemitých barev - to byl kdysi dříve používaný postup. Chce si to ale napřed na něčem vyzkoušet a ušpinění nepřehnat. Spoustu blbostí na tank si můžeš vystříhnout z plechovek od piva (různé pásky držáky nářadí atd.). Madla na vnějších nádržích u T 34 jsem dělal zrovna tímto způsobem.
Mám teď cukání obstarat si spodní vanu na Tigra celou v kovu a použít jenom vršek z mého starého tygříka.
Rudyn
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !