Přeprava tanku / modelů

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
otto
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14
Lokalita: Senec

Přeprava tanku / modelů

Příspěvek od otto »

chtel bych se zeptat jak prepravujete tanky na ruzny akce.Ja jsem si skousel udelat prepravni bednu , ale dopadlo to vicemene katastrofalne.
Rudyn
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.

Re: Preprava

Příspěvek od Rudyn »

Ahoj Otto.

Proč vyrábíš již dávno vyrobené ? Já několik let používám vyřazenou dřevěnou vojenskou bednu, ze které jsem vyhodil vnitřní příčku a zvenku ji natřel bílou barvou. Bílá bedna je dobře vidět, proto do ní málokdo vrazí a taky odráží teplo (model se v ní nebude zbytečně přehřívat). Vzniklé volné místo okolo modelu tanku mám vyložené "bublinkovým igelitem". Na přiložené fotce je to ta prostřední bedna. Madla na bedně jsou původní, kovová. http://www.mujtank.tym.cz/download/file ... &mode=view
Určitě to někde u vás seženeš ve vojenském výprodeji.
Taky se dá obstarat vojenská bedna plechová (má dokonce dvě petlice na uzamykání). Tu mám zatím v původní zelené barvě.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 20 čer 2010, 10:42, celkem upraveno 3 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
otto
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14

Příspěvek od otto »

Pouzit vojesnskou bednu me vubec nenapadlo.
Dik
jirkacbx
PzKpfw III
PzKpfw III
14
Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih

Příspěvek od jirkacbx »

Osobně prozatim taham tanka na "volno",kam se v autě vejde.
Ale pořád uvažuju o něčem takovýmhle http://web.quick.cz/zd/MaxiRbedna.htm s úpravou pro tanka s rádiem a nějakým harampádím.
Podobný desky,ty na zastřešení ČSAD zastávek jsou tvrdší a křehčí,se občas používaj třeba na sdělení,že tuhle silnici opravil kraj s tou a tou pomocí.
Menší škatuli z toho komůrkáče jsem si udělal na volantovku,kus provázku a chrání krásně.
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Příspěvek od Milan »

A já se s tím vůbec nemazlím a nezabývám.Naskládám to do auta a mažu. :P
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

Milan píše:A já se s tím vůbec nemazlím a nezabývám.Naskládám to do auta a mažu. :P
Tak to jsme Milo dva jen s tím rozdílem že já vezu tak maximálně 3 tanky a ty 6 a více plus baráky a věže atd.
jinak jak psal Rudyn jsou asi nejlepší ty vojenské bedny za pár kaček a hlavně jsou už zelený jak mají být ;) ;) ;)
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

ja mam plastovou bednu co se v ni vozi material do lekaren - tank je vymezen molitanem
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
otto
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14

Příspěvek od otto »

Tak to ja mam smulu auto nemam a jet s tankem v tramvaji na kline my prijde docela slehly ,ale na bedne uz pracuji ;)
jirkacbx
PzKpfw III
PzKpfw III
14
Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih

Příspěvek od jirkacbx »

Tank se vejde do standart batohu a pokud ho povezeš na klíně,třeba najdeš líp stejně postiženýho nebo zájemce cool
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
otto
PzKpfw IV
PzKpfw IV
14

Příspěvek od otto »

Toho bych se nebal a s batohem nebo cestovnejma taskama nemam dobry skusenosti to bych musel mit ve vybave trinasobny mnozstvi terinoviho lepidla :(
Odpovědět

Zpět na „Poradna“