Tak si myslím že na to jdeš úplně špatně.Podle toho co píšeš,tak to vypadá že tě tanky baví.Pokud to budeš přestavovat tímto způsobem který popisuješ,tak tě to bude stát spoustu peněz.Moje rada zní: tank prodat nebo nechat na ND a zakoupit nový z Německa.Pozor né u nás od obchodníků.Jsou strašně drazí.Akorát vím z Aukra o jednom co prodává Panzers 4 s kovovým tuningem za 2750 Kč.Jo a té přestavbě : Elektronika 49 Euro,převodovky 3:1 40 až 50 Euro,zákluz 35 Euro,kanon k zákluzu 29 Euro....celkem na dílech 153 Euro a to počítám spodní hranici.Takto osazený tank komplet stojí 150 Euro http://www.asiatam.com/panzer-tiger-win ... p-198.html
Je vždy lépe koupit celý tank,než díly...
A pokud jsi mluvil o převodovkách na stránkách Asiatamu tak všechny nejsou 3:1.
Ty za 20 Euro jsou standartní.
Ohledně Tigra I
Re: Ohledně Tigra I
Ahoj Pernath
Jsem rád že se ti toto forum zamlouvá a vše na co se zde ptáš už tu bylo několikrát popsáno
Ale budíž a odpovím jak jen budu moct:
Zaprvé převodovky v kovu nejsou vždy 3:1 .
Zadruhé Konverzní Kit lze bez problému nainstalovat když máš jen trochu šikovné ruce ale to asi člověk jako ty (letec modelář) má.
Zatřetí konverzní kit je vybaven již novou řídící jednotkou RX 18 a ta je na zákluz který v Asiatamu na Tigera koupíš již připravena takže je to jen stavebnice
Ale jak píše Milan tak lepší asi bude NOVÝ Tančík
Jo a ta modrá je dobrá
Jsem rád že se ti toto forum zamlouvá a vše na co se zde ptáš už tu bylo několikrát popsáno
Ale budíž a odpovím jak jen budu moct:
Zaprvé převodovky v kovu nejsou vždy 3:1 .
Zadruhé Konverzní Kit lze bez problému nainstalovat když máš jen trochu šikovné ruce ale to asi člověk jako ty (letec modelář) má.
Zatřetí konverzní kit je vybaven již novou řídící jednotkou RX 18 a ta je na zákluz který v Asiatamu na Tigera koupíš již připravena takže je to jen stavebnice
Ale jak píše Milan tak lepší asi bude NOVÝ Tančík
Jo a ta modrá je dobrá
neprohloupíš - je to stejné jak u letadel, vrtulníků, tanků tak u jiných modelů - prvotní vyšší investice se časem vyplatíPernath píše:Přátelé,
dám na názory zkušenějších borců a koupím doporučený tank z Německa. Zimní kamufláž se mi líbí. Starého tygra se pokusím prodat. Předpokládám, že zájemci se ale nepohrnou. Na náhradní díly taky dobrý. Dofám, že co nejdříve budu jezdit a šperkovat
Ještě jednou díky za rady.
je dost lidí co mají tank pro děcka na blbnutí - na bazaru prodejné
nebo ho obětovat, vytvořit z něj do diaorami "mrtvolu po výbuchu" a elektroniku použít třeba do bunkru.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Projdi si to tam celé a nemusíš brat ten co jsem navrhl.Byl to jen příklad.Pernath píše:Přátelé,
dám na názory zkušenějších borců a koupím doporučený tank z Německa. Zimní kamufláž se mi líbí. Starého tygra se pokusím prodat. Předpokládám, že zájemci se ale nepohrnou. Na náhradní díly taky dobrý. Dofám, že co nejdříve budu jezdit a šperkovat
Ještě jednou díky za rady.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Já doporučuji, (pokud tě netlačí finance) si tank ponechat jako zdroj náhradních dílů.
Já doporučuji, (pokud tě netlačí finance) si tank ponechat jako zdroj náhradních dílů.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !