Ahoj.
Nevíte někdo náhodou, kdo vyrábí tuto stavebnici tanku. Je to měřítko 1/15 z rezinu a leptů, jde o lehký tank M3A1 STUART.
Rudyn
M3A1 STUART, měřítko 1/15.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
M3A1 STUART, měřítko 1/15.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 04 dub 2010, 15:37, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Re: M3A1 STUART, měřítko 1/16.
Ahoj.
Na Modelforu jsem získal tyto informace: M3A1 STUART - vyráběl dříve VERLINDEN a jde o model v měřítku 1/15. Tank je sestaven celý z rezinu a leptů. Škoda, že je tak malý a nejde přestavět na RC ovládání.
Rudyn
Na Modelforu jsem získal tyto informace: M3A1 STUART - vyráběl dříve VERLINDEN a jde o model v měřítku 1/15. Tank je sestaven celý z rezinu a leptů. Škoda, že je tak malý a nejde přestavět na RC ovládání.
Rudyn
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Pajak.junior
- PzKpfw II
- 15
- Lokalita: Tanvald
Re: M3A1 STUART, měřítko 1/15.
Ty Dane ale Rudyn se ptal na 1/15 a ne na takový zákrsek.Pajak.junior píše:http://www.modelari.lukas-net.cz/index. ... &Itemid=32
Jo a Rudyne co tě to napadlo takovou hruzu vůbec shánat vždyt me to straší a teď nebudu spát
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Re: M3A1 STUART, měřítko 1/15.
Ahoj Pajaku.
Ta hranatá hrůza se 37 mm kanonem se mi prostě líbí. Má tak nádherný archaický podvozek a vzhled tanku jako v období mezi dvěma světovými válkami. Je to prostě taková bedna kitu pro potěchu oka. Navíc je to ta nejstarší verze Stuarta.
MODELÁŘSTVÍ TO NENÍ KONÍČEK, JE TO DIAGNÓZA !!!
Ta hranatá hrůza se 37 mm kanonem se mi prostě líbí. Má tak nádherný archaický podvozek a vzhled tanku jako v období mezi dvěma světovými válkami. Je to prostě taková bedna kitu pro potěchu oka. Navíc je to ta nejstarší verze Stuarta.
MODELÁŘSTVÍ TO NENÍ KONÍČEK, JE TO DIAGNÓZA !!!