Přestavba elektroniky

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Adam

Přestavba elektroniky

Příspěvek od Adam »

Uvažuji o přestavbě elektroniky v HL Tigeru.Mám vysílač a přijímač GRAUPNER.Zajímalo by mne,zda po provedené přestavbě na klasické RC ovládání je provoz a ovládání tanku přesnější,citlivější.Máte jistě někdo zkušenosti.
Děkuji za informaci.Adam
pajak7

Re: Přestavba elektroniky

Příspěvek od pajak7 »

Adam píše:Uvažuji o přestavbě elektroniky v HL Tigeru.Mám vysílač a přijímač GRAUPNER.Zajímalo by mne,zda po provedené přestavbě na klasické RC ovládání je provoz a ovládání tanku přesnější,citlivější.Máte jistě někdo zkušenosti.
Děkuji za informaci.Adam
Ovládání bude o 100% lepší než s Čínskou elektronikou a to ti potvrdí každy kdo to kdy předělal.
Po předělání zjístíš že model dělá věci které by jsi od něho nikdy nečekal a ten super pomalí pohyb i přes překážky je nenahraditelný alespoň já to tak mám. ;) ;) ;)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj.

Jaké plánuješ el. regulátory na přestavbu ?
Adam

Příspěvek od Adam »

Návštěvník píše:Ahoj.

Jestli přistoupím k přestavbě,budu patrně postupovat dle návodu na Kuldových stránkách-přestavba T34.
Má tam podrobný popis,plánky připojení a rozpis použitého materiálu.
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

Adam píše:

Jestli přistoupím k přestavbě,budu patrně postupovat dle návodu na Kuldových stránkách-přestavba T34.
Záleží kolik hodláš investovat peněz
Zauvažuj o El-Mod má to své výhody - viz Pajak7
Moje přestavba byla sice levnější, avšak modelu chybý zvuk :(
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Adam

Příspěvek od Adam »

sakulajda píše:
Adam píše:

Záleží kolik hodláš investovat peněz
Zauvažuj o El-Mod má to své výhody - viz Pajak7
Moje přestavba byla sice levnější, avšak modelu chybý zvuk :(
E-Mod je nádherný(zejména padající nábojnice)ale peněz jak za novou věc.Uvidím kolik budu moci uvolnit z rodinného rozpočtu na přezbrojení.
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15

Příspěvek od sakulajda »

Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky) ;)

El-Mod má vše potřebné a důležité v jednom a rozhodně má své kouzlo - je ovšem třeba hodně šetřit.
Články:
pajak7

Příspěvek od pajak7 »

sakulajda píše:Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky) ;)

El-Mod má vše potřebné a důležité v jednom a rozhodně má své kouzlo - je ovšem třeba hodně šetřit.
Pánové nechci vám do toho mluvit ale já jsem taky měl za to že to je hodně peněz ale teď když vidím co to vše umí tak nelituji :komplet ovládání tanku jako heng long akorát 100krát citlivější a navíc druhý světelný kulomet brzdová světla možnost přehráváni jakékoliv hudby a příkazů posádky atd. atd....
nehledě na to že člověk může když je šikovný i vytvářet svoje zvukové soubory (já již změnil komplet startování na orginál Pershing)a to nemluvím o jednoduchosti instalace když jsem to zvládl i jááááá ;) ;) ;)
Taková maličkost Elmod snese až 12Voltů takže lze použít i jiné než naše napětí(7.2V)
Adam

Příspěvek od Adam »

pajak7 píše:
sakulajda píše:Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky) ;)

Pánové nechci vám do toho mluvit ale já jsem taky měl za to že to je hodně peněz ale teď když vidím co to vše umí tak nelituji :komplet ovládání tanku jako heng long akorát 100krát citlivější a navíc druhý světelný kulomet brzdová světla možnost přehráváni jakékoliv hudby a příkazů posádky atd. atd....
nehledě na to že člověk může když je šikovný i vytvářet svoje zvukové soubory (já již změnil komplet startování na orginál Pershing)a to nemluvím o jednoduchosti instalace když jsem to zvládl i jááááá ;) ;) ;)
Taková maličkost Elmod snese až 12Voltů takže lze použít i jiné než naše napětí(7.2V)
Rozumím tomu dobře,že Vámi zmiňovaný El-Mod vytváří zvukové efekty,střelby ,motoru a td. a zároveň nahrazuje potřebné regulátory k motorům pojezdu a pohybu věže?
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15

Příspěvek od sakulajda »

Adam píše:
pajak7 píše:

Rozumím tomu dobře,že Vámi zmiňovaný El-Mod vytváří zvukové efekty,střelby ,motoru a td. a zároveň nahrazuje potřebné regulátory k motorům pojezdu a pohybu věže?
jo
Články:
Odpovědět

Zpět na „Poradna“