Přestavba elektroniky
Přestavba elektroniky
Uvažuji o přestavbě elektroniky v HL Tigeru.Mám vysílač a přijímač GRAUPNER.Zajímalo by mne,zda po provedené přestavbě na klasické RC ovládání je provoz a ovládání tanku přesnější,citlivější.Máte jistě někdo zkušenosti.
Děkuji za informaci.Adam
Děkuji za informaci.Adam
Re: Přestavba elektroniky
Ovládání bude o 100% lepší než s Čínskou elektronikou a to ti potvrdí každy kdo to kdy předělal.Adam píše:Uvažuji o přestavbě elektroniky v HL Tigeru.Mám vysílač a přijímač GRAUPNER.Zajímalo by mne,zda po provedené přestavbě na klasické RC ovládání je provoz a ovládání tanku přesnější,citlivější.Máte jistě někdo zkušenosti.
Děkuji za informaci.Adam
Po předělání zjístíš že model dělá věci které by jsi od něho nikdy nečekal a ten super pomalí pohyb i přes překážky je nenahraditelný alespoň já to tak mám.
Jestli přistoupím k přestavbě,budu patrně postupovat dle návodu na Kuldových stránkách-přestavba T34.Návštěvník píše:Ahoj.
Jaké plánuješ el. regulátory na přestavbu ?
Má tam podrobný popis,plánky připojení a rozpis použitého materiálu.
Záleží kolik hodláš investovat penězAdam píše:Jestli přistoupím k přestavbě,budu patrně postupovat dle návodu na Kuldových stránkách-přestavba T34.Návštěvník píše:Ahoj.
Zauvažuj o El-Mod má to své výhody - viz Pajak7
Moje přestavba byla sice levnější, avšak modelu chybý zvuk
E-Mod je nádherný(zejména padající nábojnice)ale peněz jak za novou věc.Uvidím kolik budu moci uvolnit z rodinného rozpočtu na přezbrojení.sakulajda píše:Záleží kolik hodláš investovat penězAdam píše:Jestli přistoupím k přestavbě,budu patrně postupovat dle návodu na Kuldových stránkách-přestavba T34.Návštěvník píše:Ahoj.
Zauvažuj o El-Mod má to své výhody - viz Pajak7
Moje přestavba byla sice levnější, avšak modelu chybý zvuk
Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky)
El-Mod má vše potřebné a důležité v jednom a rozhodně má své kouzlo - je ovšem třeba hodně šetřit.
El-Mod má vše potřebné a důležité v jednom a rozhodně má své kouzlo - je ovšem třeba hodně šetřit.
Pánové nechci vám do toho mluvit ale já jsem taky měl za to že to je hodně peněz ale teď když vidím co to vše umí tak nelituji :komplet ovládání tanku jako heng long akorát 100krát citlivější a navíc druhý světelný kulomet brzdová světla možnost přehráváni jakékoliv hudby a příkazů posádky atd. atd....sakulajda píše:Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky)
nehledě na to že člověk může když je šikovný i vytvářet svoje zvukové soubory (já již změnil komplet startování na orginál Pershing)a to nemluvím o jednoduchosti instalace když jsem to zvládl i jááááá
Taková maličkost Elmod snese až 12Voltů takže lze použít i jiné než naše napětí(7.2V)
Rozumím tomu dobře,že Vámi zmiňovaný El-Mod vytváří zvukové efekty,střelby ,motoru a td. a zároveň nahrazuje potřebné regulátory k motorům pojezdu a pohybu věže?pajak7 píše:Pánové nechci vám do toho mluvit ale já jsem taky měl za to že to je hodně peněz ale teď když vidím co to vše umí tak nelituji :komplet ovládání tanku jako heng long akorát 100krát citlivější a navíc druhý světelný kulomet brzdová světla možnost přehráváni jakékoliv hudby a příkazů posádky atd. atd....sakulajda píše:Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky)
nehledě na to že člověk může když je šikovný i vytvářet svoje zvukové soubory (já již změnil komplet startování na orginál Pershing)a to nemluvím o jednoduchosti instalace když jsem to zvládl i jááááá
Taková maličkost Elmod snese až 12Voltů takže lze použít i jiné než naše napětí(7.2V)
joAdam píše:Rozumím tomu dobře,že Vámi zmiňovaný El-Mod vytváří zvukové efekty,střelby ,motoru a td. a zároveň nahrazuje potřebné regulátory k motorům pojezdu a pohybu věže?pajak7 píše:Pánové nechci vám do toho mluvit ale já jsem taky měl za to že to je hodně peněz ale teď když vidím co to vše umí tak nelituji :komplet ovládání tanku jako heng long akorát 100krát citlivější a navíc druhý světelný kulomet brzdová světla možnost přehráváni jakékoliv hudby a příkazů posádky atd. atd....sakulajda píše:Moje zapojení a použití elektroniky je levné, funkční a osvědčené - absence zvuku může někomu vadit, já to zatím vydržím (než se najde elegantní řešení, či finance na kompletní výměnu elektroniky)