Ahoj. Asi se mi budete smát, ale jak se trimuje? (HL-panterotiger -- už kovová vana, pásy, převodovka)
Asi to nebude jenom jezdit tou přídavnou posunovací páčkou doleva-doprava či nahoru-dolu.
Když jsem si ten tank koupil, tak ta posuvná věc byla veprostřed a všechno chodilo, ale postupem času jí musím posouvat více a více doleva, jinak (i když se toho hlavního joysticku nedotknu), tak se pomalinku otáčí na místě do leva. Bude to asi něco jako že tu hlavní páku nastavím tak aby tank byl v klidu, posuvník dám doprostřed a zapnu a vypnu vysílačku?... nemůžu na to přijít.
Děkuji- BTW: neviděl někdo někde prodávat levněji kovová kola na tiger 1 ? na asiatamu to stojí 90 euro... to je moc. A taky kovová napínací kola, viděl jsem je prodávat akorát v sadě s pásama.
Trimování-kola pojezdová a napínací
Re: Trimování-kola pojezdová a napínací
Hlavní páka v neutrálu a posuvníky dole a vedle páky jsou trimy (pozor u některých verzí HL vysílače jen imitace) trimem se posune do požadované polohy pro doladění neutrálu - nic víc to neumí, žádné programování nic.Mareton píše:Ahoj. Asi se mi budete smát, ale jak se trimuje? (HL-panterotiger -- už kovová vana, pásy, převodovka)
Asi to nebude jenom jezdit tou přídavnou posunovací páčkou doleva-doprava či nahoru-dolu.
Když jsem si ten tank koupil, tak ta posuvná věc byla veprostřed a všechno chodilo, ale postupem času jí musím posouvat více a více doleva, jinak (i když se toho hlavního joysticku nedotknu), tak se pomalinku otáčí na místě do leva. Bude to asi něco jako že tu hlavní páku nastavím tak aby tank byl v klidu, posuvník dám doprostřed a zapnu a vypnu vysílačku?... nemůžu na to přijít.
Děkuji- BTW: neviděl někdo někde prodávat levněji kovová kola na tiger 1 ? na asiatamu to stojí 90 euro... to je moc. A taky kovová napínací kola, viděl jsem je prodávat akorát v sadě s pásama.
Asiatam je jeden z nejlevnějších - levněji než na asiatam těžko těžko
Jo, děkuji za odpověd. Takže strach mám stále
Od té doby co jsem si to koupil, tak ten dolní trimr (doprava doleva) musím stále posunovati více a více doleva aby když je páka v klidu aby i tank byl v klidu(nevím proč). Bojím se, že tak za měsíc už mi bude zatáčet doleva i když bude trimr uplně vlevo a já už ho dál posunout nebudu moct. Chjo...
Od té doby co jsem si to koupil, tak ten dolní trimr (doprava doleva) musím stále posunovati více a více doleva aby když je páka v klidu aby i tank byl v klidu(nevím proč). Bojím se, že tak za měsíc už mi bude zatáčet doleva i když bude trimr uplně vlevo a já už ho dál posunout nebudu moct. Chjo...
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Dělají to skoro všechny tanky.Některej víc některej míň.Ještě může být,že ti tam něco dře.Dej si tank na nějakej podstavec abys měl volné pásy a zkoušej.A neděs se .Je to jenom Čína.Případně bych zkusil jinou vysílačku.
No, nedře. On se prostě snaží jet do leva. Nyní už jsem s trimrem uplně na levo a až v této poloze trimru, je tank v klidu. (to že se snaží zatočit, slyším už jenom podle pískání motorů, který se chtěj rozjet.)
Nicméně na té přijímací jednotce v tanku (nevím jak se to nazývá, ale vede do toho anténa )
jsou nějaký 3 poťáky (nebo kdoví co, ale dá se s tim točit )
Tak až to bude kritický, tak s tím zkusím zatočit a uvidím
Neví někdo na co to je? Abych pak nebyl překvapen a něco neschořelo
Nicméně na té přijímací jednotce v tanku (nevím jak se to nazývá, ale vede do toho anténa )
jsou nějaký 3 poťáky (nebo kdoví co, ale dá se s tim točit )
Tak až to bude kritický, tak s tím zkusím zatočit a uvidím
Neví někdo na co to je? Abych pak nebyl překvapen a něco neschořelo
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Ať tě nenapadne s tím točit.Je to přijímač,který je naladěn.Pokud to rozdrbeš tak to můžeš vyhodit,protože už to asi nenaladíš.Tohle mi povídal boreček co zpravuje televize a rádia.To že máš trim až v krajní poloze nic neznamená.Kde je psaný že se to bude zhoršovat ?
Neřeš to a jezdi.Tak a užívej jízdy.
Neřeš to a jezdi.Tak a užívej jízdy.
nešahat/nevšímat si jich - rozhodíš si frekvenci a bude to na vyhozeníMareton píše: jsou nějaký 3 poťáky (nebo kdoví co, ale dá se s tim točit )
Než rozladit přijímač to bych radši rozdělal rádio a podíval se jestli ten trim vůbec funguje mechanicky
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
No tak možná by stačilo vyzkoušet jinou vysílačku.A nebo vyměnit jednotku