Hraničákovo rozebíratelný tankodrom.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Hraničákovo rozebíratelný tankodrom.
Zdarec lidi, mám takovou vizi, kterou pomalu ale jistě začínám realizovat. Mám v Aši v jednom domě ještě s pár kluka klubovnu, do těď spíše využívánou jako sklad. Fotky už tu nějaké jsou, ale rozhodl jsem se udělat nové vlákno v sekci diorama, neboť mám v plánu udělat velký jednoduše rozebíratelný tankodrom, který pak budu používat na mých akcích. Zelený koberec bude jen podkladní a na něj ještě přijde umělá tráva, silnice (zatím koberce), stromy atd., atd.. Část plochy bych chtěl rozbít kopcem či udělat i vyvýšenou část tankače. V plánu mám momentálně ještě 4 budovy, zakop a okop pro tank dále pak nový most. Postupně vás budu informovat jak projekt pokračuje. Zde je pár fotek pro začátek.
Re: Hraničákovo rozebíratelný tankodrom.
Odstráň ten rámik,na tej poslednej fotke.
Trochu to tam vadí.
Okraje by som len prisypal zeminou do stratena.
solo
Trochu to tam vadí.
Okraje by som len prisypal zeminou do stratena.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Rámeček mi tam drží sýpky materiál, až bude mít diorama svůj ustálený placek tak ho nabarvím a upravím tak aby to nebylo jak pěst na oko, takto se mi to také nelíbí neboj.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj!
Tiše ti závidím ! Kdysi (hodně dávno) jsem měl takovou vizi, aby podobné panely s tankodromem šly vložit aspoň do nákladní vlečky za osobní auto (kvůli přepravě). Nakonec z toho sešlo (z vize i z výroby panelů), páč moje drahá polovička prohlásila - cituji: "Krámů máme v baráku dost, kdy už konečně něco vyhodíš"! R.R.R.
Tiše ti závidím ! Kdysi (hodně dávno) jsem měl takovou vizi, aby podobné panely s tankodromem šly vložit aspoň do nákladní vlečky za osobní auto (kvůli přepravě). Nakonec z toho sešlo (z vize i z výroby panelů), páč moje drahá polovička prohlásila - cituji: "Krámů máme v baráku dost, kdy už konečně něco vyhodíš"! R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Podobný přenosný model jsme postavili před pár lety pro akci v Bytomu.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Jsem na tom podobně, jen mám štěstí, že mám svůj barák, jinak mít byt v paneláku, tak už dávno praskl ve švech.Rudyn píše: ↑14 říj 2021, 23:32 Ahoj!
Radek.
Děkujeme, máte fantastické modely a diorámyhranicak11 píše:Zdravím do Polska, ano máte to pěkné, polské fórum sleduji a i u Vás si beru část inspirace!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Na každém bojišti nesmí chybět most, ještě přijde pár úprav a patina
Scout, mi oznámil termín vystúpenia ..2022.
Tak,potom žiadne detské koberčky do diorámy!
Potvoro.
solo
Tak,potom žiadne detské koberčky do diorámy!
Potvoro.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,