pomůcky modeláře aneb ruční nástroje a nářadí
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
pomůcky modeláře aneb ruční nástroje a nářadí
Toto vlákno je primárně určeno pro vkládání ručního nářadí, pomůcek, lepidel a je zde možné i poradit radou a hlavně i postupem při modelaření. Nevkládejte stroje a přístoje, tiskárny, vrtačky atd. Ale budu rád a myslím i ostatní, když se zde objeví např. přípravky a různé vychytávky podobného druhu...
a začnu řezacími pilkami (objednáno z číny... alík)
skalpely, různé typy výměnných nožů č.10, 10A, 11 a větší č.23 atd. Je zapotřebí si dát pozor, že každé číslo nože může mít různou velikost upevňovacího mechanizmu (řešen nákup přes alík)
a začnu řezacími pilkami (objednáno z číny... alík)
skalpely, různé typy výměnných nožů č.10, 10A, 11 a větší č.23 atd. Je zapotřebí si dát pozor, že každé číslo nože může mít různou velikost upevňovacího mechanizmu (řešen nákup přes alík)
Re: pomůcky modeláře aneb ruční nástroje a nářadí
Nebyly by odkazy na ty věci, aby jsme si je nespletli a nekoupili špatně?
Taky přidám jedny pomůcky
Není to z mé hlavy, ale od Sola.
Na párátka jsem přilepil konektory které byly u krimpovacích kleští. S touto pomůckou můžeme dělat sváry
Není to z mé hlavy, ale od Sola.
Na párátka jsem přilepil konektory které byly u krimpovacích kleští. S touto pomůckou můžeme dělat sváry
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
vložte sem fotky s detaily výsledného provedení svaru tímto zlepšovákem... třeba i tlustší a tenčí svar, aby ostatní měli představu super
- Pancier
- PzKpfw IV
- 14
- Lokalita: Banská Bystrica, Slovensko
Mrst, tá letovacia pasta sa asi volá Enmetol, tiež som ju používal, až kým som nevyskúšal alfa-cín. Je to cín z obsahom letovacej kyseliny, ktorý spojí prakticky včetko zletovateľné.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
díky za info... možná bych to měl na tvou radu zkusit, ale znáš to ... máš furt čas a potom zjistíš, že sis to ještě nesehnal a v šuplíku máš ten enmetol, tak po něm šáhneš a zase letuješ...
kdyby se to jmenovalo eurmetol... tak to hodím do koše, protože to bude stát za prd...
díky za info, asi máš pravdu, protože mi to něco říká v podvěsku mozkovém
kdyby se to jmenovalo eurmetol... tak to hodím do koše, protože to bude stát za prd...
díky za info, asi máš pravdu, protože mi to něco říká v podvěsku mozkovém
Tady jsou vidět sváry od nejmenšího přípravku
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice