Feldhaubitze 105
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Feldhaubitze 105
Tak jsem se pustil do houfnice za Famo. Stavebnice moc pěkná jen dělící roviny skoro všude a nálitky k dílům taky někdy docela obrovské ale jinak lícování a kvalita plastu prima. Hrubou stavbu mám za sebou teď už jen detaily a postavit vozík a zkompletovat kola.. Pak základovka a barvičky...
Až to dodělám tak asi bude Kubelwagen mám dva tak bude asi ten DAK ať je to komplet
Až to dodělám tak asi bude Kubelwagen mám dva tak bude asi ten DAK ať je to komplet
Kingtiger Sd.kfz. 182
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Feldhaubitze 105
tak se těším na pokračování
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
ale mohli by jsme stavitele nebo ty co to mají třeba v 1:35 požádat o pomoc s náměrovou tabulkou...
byla jak jinak než černo bílá viděl jsem ji kdysi u nějaké stavebnice...bohužel jsem si ji neofotil
možná, že stojí dělo někde vevntř v muzeu... u fotek originálních co mám já...bohužel nikde není
děkujeme za pomoc
byla jak jinak než černo bílá viděl jsem ji kdysi u nějaké stavebnice...bohužel jsem si ji neofotil
možná, že stojí dělo někde vevntř v muzeu... u fotek originálních co mám já...bohužel nikde není
děkujeme za pomoc
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak jsem zase pokročil nastříkáno základem a potom loupací přípravek a písková.. Teď se bude patinovat až to trochu proschne, jinak kola obroušena aby byli zároveň s gumou a kola pro vozík osazena ložisky pro lepší jízdu až to bude Famo tahat...
Naposledy upravil(a) Jarin dne 12 dub 2020, 09:03, celkem upraveno 3 x.
Kingtiger Sd.kfz. 182
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
no teda, loupací přípravek měl koukám spoustu práce..
co na to máš? néjaký komerční produkt, nebo jedeš na lybaru?
co na to máš? néjaký komerční produkt, nebo jedeš na lybaru?
Tak tomu říkám krásná modelařina. Bude to ozdoba tankodromů, až to vyjede spolu s Famem. Super.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Používám komerci od AK takže vlastně Mig Jimenez mám od něj dost věcí a pořád se učím ale fungují dobře. Chce to jen cvik a teď mám času dost Lak na vlasy jsem taky zkoušel dělal jsem s ním kdysi PZ III DAK je tady taky ve vláknu. Ale tohle je lepší...
Kingtiger Sd.kfz. 182
vlastní zkušenost je k nezaplacení, super..
ď
naprosto skvely, krasna klasicka pracicka, celek bude pusobyt famozne ....