Kübelwagen Asiatam/Tamiya by Ody
Kübelwagen Asiatam/Tamiya by Ody
Zdravím kolegové,
postavil jsem si Kübelwagena ze stavebnicce Asiatam, ale zkombinoval jsem to s díly Tamiya (střecha, pneumatiky, obtisky).
Osazen je El-mod 3to na který jsou dostupné nextgen zvuky přímo pro Kübelwagen. Reprodukton Visaton je vsazen do zadní části střechy, pohon obstarává Li-Po 7,2V 800mAh. Původní kovová převodovka je pěkně pomalá, akorát bylo třeba jí celou rozebrat a začistit otřepy a nepřesnosti - původně drhla tak brutálně, že se spálil motor a musel jsem ho měnit. Některé detaily jsou dodělávané (držák na kanystr, lopata, zržáky sklopeného skla, výfuky, atd.). Figurky jsou starý dobrý Verlinden.
Zbarvení odpovídá vozu sloužícímu u 667 StuG brigády v Rusku v létě 1944.
Foto:
Video:
postavil jsem si Kübelwagena ze stavebnicce Asiatam, ale zkombinoval jsem to s díly Tamiya (střecha, pneumatiky, obtisky).
Osazen je El-mod 3to na který jsou dostupné nextgen zvuky přímo pro Kübelwagen. Reprodukton Visaton je vsazen do zadní části střechy, pohon obstarává Li-Po 7,2V 800mAh. Původní kovová převodovka je pěkně pomalá, akorát bylo třeba jí celou rozebrat a začistit otřepy a nepřesnosti - původně drhla tak brutálně, že se spálil motor a musel jsem ho měnit. Některé detaily jsou dodělávané (držák na kanystr, lopata, zržáky sklopeného skla, výfuky, atd.). Figurky jsou starý dobrý Verlinden.
Zbarvení odpovídá vozu sloužícímu u 667 StuG brigády v Rusku v létě 1944.
Foto:
Video:
Naposledy upravil(a) Ody dne 11 zář 2019, 17:22, celkem upraveno 2 x.
Re: Kübelwagen Asiatam/Tamiya by Ody
Tak to je model ....
Děkuji, jsem rád, že se model líbí, vašich názorů si cením.
- Radovan Preč
- PzKpfw IV
- 8
- Lokalita: Ostrava
Velmi povedený kousek je vidět kus poctivé práce.Každý kdo někdy viděl Kubla z Asiatamu bude určitě souhlasit.Za sebe to vidím na 1*.
Môžeš kľudne konkurovať Eddimu !
Pekná práca!
Koľko ti vydrží baterka.Čas.
solo
Pekná práca!
Koľko ti vydrží baterka.Čas.
solo
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Ody Krásné auto! Moc pěkná práce!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Moc pěkný kousek
co dodat.. připojuji se k předřečníkům, je to nádhernej kousek!